fredag 12. februar 2010

Godt lys er halve arbeidet

Denne Ott-lite lampen er gull verdt når små detaljer skal på plass. Jeg bestilte lampen etter lang betenkning, men den innfrir på alle punkt. Den har vært i bruk et par måneder. Jeg har også en lampe som heter Arial, den er kanskje vel så effektiv, men innimellom har jeg følt at den har vært et monstrum på stua. Nå skal denne få plass inn på mitt nye syrom, og det ble derfor behov for ny lampe ved godstolen. Den gir godt og riktig lys, passer litt bedre inn i stua og er kjempepraktisk når dagslyset  ikke strekker til. Og den mørkeste tia er det få timer med dagslys,- som i tillegg skal stemme med dagsform og andre gjøremål. Noe som sjelden klaffer, men lampen øker absolutt mulighetene.

Jeg har den siste tiden brukt gode dager til håndquilting av teppet, som du ser en liten flik av i hjørnet. Noen ganger med ramme, noen ganger uten... Godstolen er helt uunværlig, men den ble litt mer shabby chic enn hva som var sjarmerende, og er for øyeblikket hos møbeltapetsereren for å få en helt nødvendig Extreme Makeover... og er snart på plass igjen...

Dagene er allerede lysere og det er snart tid for kaffe i solveggen!! Det har kommet mye snø, men det gjør verden hvit, lys, magisk og vakker.
Jeg ønsker alle fine februardager med gode opplevelser!

tirsdag 9. februar 2010

Ustabilt batteri og tvilsom strømtilgang...

Svenske Pernilla Zethraeus var riksdagpolitiker i Sverige da hun fikk livet snudd helt på hodet. Et veldig beskrivende intervju om hvordan ME/CFS virker og rammer kan du se ved å klikke på linjen under.

Intervju med Pernilla Zethraeus kan du se her

Det er også et intervju med Prof. Carl-Gerhard Gottries her
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...