fredag 12. februar 2010

Godt lys er halve arbeidet

Denne Ott-lite lampen er gull verdt når små detaljer skal på plass. Jeg bestilte lampen etter lang betenkning, men den innfrir på alle punkt. Den har vært i bruk et par måneder. Jeg har også en lampe som heter Arial, den er kanskje vel så effektiv, men innimellom har jeg følt at den har vært et monstrum på stua. Nå skal denne få plass inn på mitt nye syrom, og det ble derfor behov for ny lampe ved godstolen. Den gir godt og riktig lys, passer litt bedre inn i stua og er kjempepraktisk når dagslyset  ikke strekker til. Og den mørkeste tia er det få timer med dagslys,- som i tillegg skal stemme med dagsform og andre gjøremål. Noe som sjelden klaffer, men lampen øker absolutt mulighetene.

Jeg har den siste tiden brukt gode dager til håndquilting av teppet, som du ser en liten flik av i hjørnet. Noen ganger med ramme, noen ganger uten... Godstolen er helt uunværlig, men den ble litt mer shabby chic enn hva som var sjarmerende, og er for øyeblikket hos møbeltapetsereren for å få en helt nødvendig Extreme Makeover... og er snart på plass igjen...

Dagene er allerede lysere og det er snart tid for kaffe i solveggen!! Det har kommet mye snø, men det gjør verden hvit, lys, magisk og vakker.
Jeg ønsker alle fine februardager med gode opplevelser!

7 kommentarer:

karna sa...

Med godt voksne foreldre hørte jeg i oppveksten; Ikke sitt i mørket og les. For meg var det jo ikke mørkt. Nå har jeg kommet dit selv, utrolig avhengig av lys til detaljer. Ja, å tre i den lille synåla er blitt en utfordring også. Takk for koselig hilsen, kjøkkenbodet er opptatt (der er det beste lyset også ,-) Ha en fin dag!

Kort og Søm sa...

Jeg vurderer å kjøpe en sånn lampe, for det blir litt for mørkt innimellom her også...*smiler*...

Ha en fin helg :o)

Anonym sa...

Hei Tingelingeling!
En blogaward til deg :-)
http://merutt.wordpress.com/2010/02/20/blogaward/
Klem

Vibekes lille grønne sa...

Tusen takk for koselige hilsner på bloggen min! Det varmer! Blir nok mer ignorert av helsevesenet enn noe annet dessverre, men håper på time på ME-senteret på Ullevål i mars. Håper det går bra med deg og at du er på bedringens vei (snart) og har noen gode dager! Klem Vibeke :)

Lokki sa...

Jeg synes bloggen din er så hyggelig, og så er det så kost med MEsøstre, om jeg får kalle deg det.
Inspirerende å se hva du ordner til og lager, tross sykdom!
Du er en munter person og jeg liker meg her!
Alt godt ønskes deg og jeg håper formen din er sann ok - som vi pleier å si!
Ønsker deg en strålende uke!
Varm klem fra Lokki

jude sa...

beautiful quilt!

Claudia Lawrence sa...

Hi, ur blog is really nice & interesting, while reading it through translation I truly like it. I just wanna suggest that u should submit your blog in this website which is offering very unique features at cheap prices there are expert advertising team who will not only provide the adspace but also promote ur blog & affiliate ads through all over the networks which will definitely boost ur traffic & readers. Finally I have bookmarked ur blog & also shared to my friends. hope u have a wonderful day & !!happy blogging!!.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...