Gå til hovedinnhold

:: Presenter deg her ::

Jeg vet litt om noen av de som leser bloggen min. De skriver aldri i bloggkommentarfeltene, men de sier hva de syns når vi møtes. Det er alltid veldig hyggelig. Det er fint å få tilbakemeldinger. Veldig stas faktisk!
Når jeg sjekker tallene hvor mange som er innom, så er det mange fler enn de som legger igjen kommentar, og de jeg kjenner. Og jeg lurer jo litt på da, hvem du er og hvordan du havnet her hos meg? Jeg har derfor laget en side der mine lesere kan presentere seg. Om de vil.
Jeg blir kjempeglad om du legger igjen et lite spor etter deg!

Hva du vil si er opp til deg. Om du samler på noe, om du liker eller ikke liker hagearbeid. Om du syr eller strikker. Eller dropper begge deler. Om du har grønn,rød eller blå tannkost - akkurat nå.
Du kan fortelle hva du vil, hva du hører på og hvordan du fant meg for eksempel..  Hva du har lyst til å vite noe om - eller hva du tenker på.
Hva du vil...
Velkommen skal du være!

Kommentarer

Fruen sa…
Jeg kom innom deg pga navnet Tingeling i farta :) Da jeg kastet meg ut i sommerføtter utfordringen :) Så la jeg merke til denne boksen presenter deg her :)
Trykket meg inn og ser at du spør på en høffelig måte,men ingen svarer...kjente meg veldig igjen :)
Inne hos meg har det vært over 4000 besøkende og kanskje 30% har lagt igjen en kommentar. Grunnen tror jeg er ganske enkel,de som ikke har kjennskap til blogg ser ikke rubrikken annonyme. Og når de har skrevet en hel del, og de ikke kan legge igjen passord og side... gir de ganske enkelt opp i fustrasjon. Jeg driver og maler og bruker store daler av min blogg til og skrive om kunst og komiske situasjoner jeg havner oppi :) Og selvfølgelig litt om hus og hjem :)
Du er velkommen til og sikke innom :)
Det var litt om meg :)

http://frudyreparkdirektr.blogspot.com/

ha en strålende flott uke
Bondemor sa…
Hei, Tingelingeling!!
Det er sikkert og visst at det er stas med kommentarer og tilbakemeldinger! :-) Selv er jeg ALT for sløv, selv om jeg alltid mener noe...

Vel. Jeg ble tipset om bloggen din av min "stemor", og henne kjenner du. Jeg er ei 40 år gammel "dame", mor til 3 småtroll, lærer, gardkjerring, husmor, hjemmehjelp.. Neida. JEg er vel ei vanlig mor og kone, tenker jeg! Jeg har alltid likt håndarbeide, og har faktisk kunst&handverk med hovedvekt på tekstil i utdanninga mi...(Det skulle man ikke tro, når man ser påsyinga mi...) Nå har det seg sånn at jeg er blitt hekta på å lage kort, men også veldig inspirert av min stemor i forhold til sying/søm. Og da er bloggen din en kjempeinspirasjon!!! Tusen takk for det!!!! :-)
Du er alltid velkommen inn til min blogg, og jeg lover å bli flinkere til å kommentere, både hos deg og andre!!
Klem
Puttelull
Hei igjen! Ja det er sååå fint med kommentarer. Tusen takk, jeg blir så glad!

Jeg kommer helt sikkert innom dere, og skal også bli flinkere til å skrive litt når jeg er på besøk! Jeg har nå akkurat lagt ut nytt i fra laget og jeg vil tro Puttelull kjenner flere ting der..
AnnI sa…
Hei :-) Jeg heter Ann-Iren og er fra den forblåste Romsdalskysten. Jeg har nettopp startet opp igjen med en gammel hobby; som dengang het lappeteknikk, og som i våre dager har fått et mer internasjonalt navn :-) I den forbindelse åpenbarte det seg nettsider og blogger i hopetall, og nå er jeg hekta på å samle blogger som jeg skal følge for å få inspirasjon. Jeg har også opprettet min egen blogg, men jeg har vært llitt for opptatt med andres blogg - så min blir forsømt. Men det kommer, det kommer.

Ha en fortsatt strålende sommer :-)
Anonym sa…
Heisann! Kom innom bloggen din via link på Evikes blogg. Jeg er gift og har to barn, driver mye med håndarbeid, da spesielt brodering - men også litt strikking. Er opprinnelig fra Larviksområdet, men har bodd flere år nordpå, helt til vi flyttet til Buskerud i fjor sommer :) Kom gjerne innom bloggen min en tur!
oppsummert sa…
Hei!

Jeg fant deg fordi du fant meg og la igjen en hilsen!

Fint å bli kjent med nye bloggere som er i omtrent samme situasjon som meg selv.
Gleder meg til å følge deg framover.

Jeg skriver om å leve med ME og i en annen blogg skriver jeg om å være forelder. Du finner oversikt over bloggene mine på "oppsummert".

Hilsen Anne-Helene
Shiro sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Shiro sa...
Denne har jeg lagt ut og redigert litt. Den kommer fra Shiro Lee, som er fra min amerikanske slekt. Spennende. Tenk det da! Og så jeg da som drømmer om en tur til Unaiten!! Nå viser det seg at vi har enda mer slekt der på alle sider faktisk. Veldig hyggelig! Kanskje noen til og med quilter??

God dag,
Som nykommer vil jeg fortelle dere litt om meg selv: Jeg heter Shiro Lee. Jeg bor i Chula Vista, California i Amerika. Jeg ble født i Seattle, Washington, U.S.A. Min profesjon er regnskap. For tiden jobber jeg på San Diego City Arbeidstakers Retirement Service, i San Diego, California (mandag til fredag hele-tid). Der jeg får penger inn i proprietære regnskapsprogramvare, og utfører jeg beregninger for kommunale årets avgang plan alternativer. I helgene, jeg gør regnskapsføring av Amor Forever Care, LLC, som er en Residential Care Facility for eldre (omsorgsboliger for eldre personer).
Mitt etternavn, Lee, var stavet "Lie" over hundre år siden i Norge. Du skjønner, min bestefar, Rudolf Lie, emigrerte fra Oslo, Norge i september 1904. Han var 12 år gammel på det tidspunktet. Han emigrerte til Amerika med sine foreldre (Sigvald og Olufine Lie) og hans fem søsken. Imidlertid var Sigvald Lie faktisk født og oppvokst i den norske byen Sovden, (nå kalt Syvde), Vanylven, Møre og Romsdal fylke, Norge. I hele mitt liv har jeg vært fascinert med mine norske røtter. Da jeg fikk min bachelorgrad i Business Administration fra University of Washington, studerte jeg norsk i 9 måneder. Så jeg kjenner alle grammatikk, men min norske ordforrådet er svært liten. Heldigvis, vi lever nå i en alder av informasjonensveien (Internett). Så jeg bruker Google Translation å hjelpe meg å bygge vokabular.
Min første navn, Shiro, skjer for å være en japansk navn, og det betyr "fjerde sønn" på japansk. Men, min far, som heter Ralf Lee, oppkalt meg til ære for sin beste venn, Schiro Beliccia, som var fra Sicilia. Jeg fikk den japanske stavemåten ved et uhell, fordi min far ikke vet hvordan Schiro stavet navnet hans.
Mitt etternavn, Lee (Lie i Norge), betyr "åssiden i fjellet" på norsk. Så ingen tvil, levd mitt opprinnelige forfedre på en vakker ås i gamle Norge. Jeg har tre brødre-en eldre og to yngre. En av mine brødre bor i Houston, Texas, og mine to andre brødre bor i staten Washington, hvor jeg er født og oppvokst.
Sommeren 1987 reiste jeg til Norge for første gang i mitt liv, og det var den eneste gangen jeg reiste til Norge. Jeg så Oslo, og da jeg tok en tur gjennom fjordene i Bergen. Norge er et utrolig vakkert land. På den tiden, jeg visste ikke at min oldefar, Sigvald, opprinnelig kom fra Syvde. Det var i 1994 at jeg gjorde noen slektsforskning, og oppdaget dette. Jeg har alltid ønsket å møte min fjerne slektninger i Norge. I 2008, postet jeg mine norske slektsforskning på Ancestry.com og to år senere, Ralf Asbjørn Lie, fant meg. Ralf Lie bor i Ålesund, Norge, og han er min firmenning.
Ralf Lie og hans nevø, Tor Myklebust, hjalp meg spore mine norske herkomst tilbake til 1660. Og Ralf fant alle fødsel og dåp registreringer av Sigvald Lie og hans familie. Vel, var Sigvald gift med Olufine, som madden navn var Bolsønæs, og hun er født og oppvokst i Ålesund byen, i Møre og Romsdal fylke, Norge. Olufines mor var Christina Olsdatter Gravem, og hun ble født i Sundalen, og Christinas far var Ole Halvorsen Gravem.
Uansett, nevner jeg alt dette slektsinformasjon, fordi jeg er fjernt relatert til Tingeling. Ralf ga meg Tingelings e-postadresse, og det er hvordan jeg kom til Tingelings blogg. Min hensikt med å skrive om opphav mitt er ikke å kjede deg. Snarere, ønsket jeg å vise nøyaktig hvordan jeg kom til å vite om Ingelin. En dag jeg ønsker å returnere til gamlelandet, og møte dere alle i person.
13. juni 2011 06:08
Følger fra i dag, fant linken på Twitter da du "beklaga" mindre enn 1000 treff... skal plage deg støtt og stadig fra nå av! Sier ikke noe mer om meg, men legger igjen link til egen blogg : http://amrama.blogspot.com/
Velkommen til å ta en titt der også!
Anonym sa…
Hei Tingeling!!
Ser innom bloggen din av og til. Ønskjer deg betre dagar og betre helse!!! Her går dagane rasande fort. Jobbar 50% på blomsterbutikk, og stortrivst!! Elers er eg mykje ute i naturen. Sankar urter og ugras, frukt og bær, fiskar og jaktar. Her ein dag var det finever, då vart det langtur på hunden og meg,ca 7 km. Tenk at det er muleg!!! :-) Helsing frå Randi på B12
Anne Lise Sletten sa…
Hei på deg!
Jeg har lest bloggen din mange ganger og syns du er fantastisk flink til å uttrykke deg! Jeg blir veldig imponert over hva du får til, både praktisk og i tekst.
Det er kjempehyggelig at du har vært på setra igjen. Det unner jeg deg virkelig. Området er litt av ei perle!
Jeg skulle selvfølgelig ha kommentert bloggen din for leeenge siden. Jeg har ikke visst hvordan!! Er det mulig??
Stor klem til deg fra Lise.

Populære innlegg fra denne bloggen

Om jeg syr?

( Resirkulering av innlegg fra 19.06. 2011. Med noen få justeringer. ) Nei, det blir dårlig med det. Jeg har vært ei uke i Tyrkia sammen med ei god venninne UTEN sysaker - og vet dere  - det gjekk helt fint uten håndarbeid.Tro det eller ei og utrolig nok! Jeg er fortsatt litt i sjokk. Strandpromenaden var utrolig vakker Grønnsaksmarkedet bugnet av varer av alle slag, og av meget god kvalitet. Til tross for at jeg ikke så en eneste diger traktor, tvert i mot mange, veldig mange, små, -slike vi greidde oss med  på 60-70-tallet her hos oss. Til og med to traktorbutikker stappfulle av slike så vi.  Vi hadde ei kjempefin uke i sakte fart. Varmt, fint vær, vi fikk sola oss,handla, slappet av, spist godt og prata og lo masse. Vi har til og med bada! Jeg har til og med bada, mener jeg. Jeg var hakket-før-isbader i tidligere tider, men har blitt så varmekjær at man minst skulle tro jeg er i slekt med Julegleden. (Det er muligens til min fordel at kroppstemperaturen er lave

Frøken Blå Tåreperse

Konkurransen hos   Anne på Moseplassen finner du her . Jeg har meldt meg på, men blomstene jeg skulle ta bilde av, var borte. Jeg har nemlig alltid noen overlevere som har sådd og mikset seg selv. Men i år var de fullstendig fraværende. Mystisk.. Til og med fiolene fra min mors hage har forsvunnet. Det måtte anskaffes nye. Det passet derfor kjempefint at Sjefen og Sjefens Sjef skulle innom et Gartneri på sin kystturne. De gjekk til innkjøp av de siste rester av sesongens stemor, ikke nødvendigvis i bare favorittfarger, hva nå det er, men stemor er jo alltid fine. Uansett. Tross alt!  Frøkna over, frøken Blå Tåreperse er mitt bidrag. Det er jammen meg ikke noe rart det blir litt tårevått når sommeren kom og varte en dag, før det ble kjempekaldt, mer nedbør og stor vannføring i elva. Jeg rekker omtrent ikke å ut i shorts og sommerkjole før det er på an igjen med full påkledning! Nå er det like før jeg stiller med stillongs under shortsen! Jeg vil har sommerfølelsen! Nå! Frøkna un

Mars uten snø er som mai uten kvitveis. I 2014.

Her er et blogginnlegg som på mystisk vis ikke har havnet på nett.  Det var skrevet sånn omtrent i mars i 2014...  Jeg deler det nå jeg. Det er litt julestoff, men pytt. Plutselig er det aktuelt igjen,  Vet ikke hvor jeg skal starte. Men altså. Jeg og syvenninne Trine ble med på en syutfordring på nettet i desember. Lurt.  Akkurat som om vi ikke hadde nok å finne på - slik rett innunder jul. Men får si som bestemora mi sa, den som har og gjøra, får og gjøra. Med andre ord, den som har arbeid, får mer arbeid. Og omtrent sånn ble det. Det vil si, for mitt vedkommende, falt et par gjøremål ut, men vi greidde oss fint igjennom jula og hadde flere sorter julekaker enn hva vi har hatt på mange år. Det skulle ikke rart til, ettersom det har vært tomme bokser i fler år. Hva som falt ut? Best å la den ligge, tror jeg. Men vi beholdt i alle fall humøret, og mye av helsen. Altså. Vi ble med på Bonnies desembermysterie.  Celtic Solstice Mystery.    Og det har vært kjempemo