onsdag 17. april 2013

Har jeg sagt blått, ja så blir det blått.For å ha mine ord i behold, om enn litt sent, ja så får dere det blå innlegget her. Om jeg fortsatt har lesere etter å ha forsømt bloggen sååå lenge, ja da har jeg flaks. 
Jeg har mer på hjertet, og har bestemt meg for å bli litt mer jevn. Tror nesten jeg går så langt at jeg lover... . Jeg har vært på syrommet flere ganger, og (ikke uventet) har jeg heller ikke nå vett på å begrense antall prosjekt. Sånn er det med den saken. Det skal dere få høre mer om i neste innlegg. 

I februar ble det som alltid nok snø, vi har hatt "stemningsfulle" tilstander, og vedbæringen i vinter nådde nye høyder. Det blir kaldt i et gammelt hus fra århundreskiftet når det er barfrost til langt uti januar. 

Mange i dalen har slitt med vannmangel, noe vi heldigvis slapp. Vi har dyp brønn og vassledningene ble isolert og lagt ekstra dypt rett etter at vi flytta inn her, arbeid som ikke syns like godt som fasadearbeid, men som merkes godt for bruksverdien. Ikke har vi hatt særlig mange uforusette strømbrudd heller i vinter, det skyldes sannsynligvis at snøen ikke kom før i slutten av januar. Alt i alt en grei vinter. 


Det var snøstorm en dag i mars, og dagen etter såg verden utenfor slik ut. Et snev å blå himmel skimtes øverst. Det er slett ikke verst. Vinter er vakkert, ingen tvil om om det. Men i følge sjefen er den best på bilder. Andre sine bilder, først og fremst.

Den siste blå i dag. Dette er en kjole jeg hadde da jeg var lita, og var slik cirka omtrent et år. Mor hadde sydd og brodert. Sjekk særlig de fine søte rosene. (Hun har lagd mange fine ting med slike søte roser. Ikke minst noen babyeluer som ble solgt på julemesse. Men de finner jeg ikke bilder av i farta.)  

Til slutt et gammelt bilder fra den tiden kjolen passet... Her er vi på besøk på Hamar. Tror jeg... 


Hei så lenge! Ha en fin dag!

3 kommentarer:

oppsummert sa...

Bra med boblende kreativitet og mange prosjekter - iallfall hvis en klarer å begrense seg når kroppen hinter.

Blogg mer!

Ann-Jorun sa...

Godt å se deg blogge igjen. Du har vel begynt å fått vårfølelsen du og no der inne i fjellheimen.
Søt var du som lita og søt er du nå. Artig at du har tatt vare på kjolen som din mor sydde, den var fin altså.
Klem fra meg.

Tingelingeling sa...

Tusen takk begge to. Jeg blir usannsynlig glad for koselige kommentarer. ;)
Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...