søndag 13. juli 2008

Stor aktivitet i sakte fart

I dag har det vært styrtregn og etterpå litt sol. Det var ikke måte på åssen det øste ned...Men det var i grunnen greit, de fleste av oss hadde behov for en hviledag av ulike årsaker, og da er det jo greit at det ikke er en stålende sommerdag som blir tilbragt i horisontalen. Noen hadde fått akutt kjøtthunger etter fire dager med fisk, og reiste ned til i bygda for å stille den, mens jeg har hatt litt for mange "armeneoverhodetbøyninger". Vi hadde også hatt litt for sene kvelder med sosialt tilsnitt til at det kunne gå bra i lengden..
Men pytt, pytt; om noen dager er vi i farta igjen ( jeg har ikke sagt noe om hvor høy fart.....).


Utsikten fra vinduet i firetia.


her også..
Siden sist har jeg hatt mye besøk. Aller først eieren av dukka på en tirdagskveld. Da var denne med. Dukka og klærne hadde jeg lagd til henne for omtrent tyve år siden. Noen som husker dukkene som skulle være så riktige? Denne har i alle fall vært elsket, og kunne nok trengt en frisørtime...Men nå skulle hun bli litt freshet opp, med ny garderobe, syråd og klipperåd ble utvekslet. Kanskje håret blir med på "bli ny dagen"?

Lørdagen etter fikk jeg besøk av dukke-eierens mor. Og besøkene var veldig hyggelig for meg!

Da jeg kom hit var jeg FAST bestemt på å ikke begynne med noe nytt i hobbyrommet. Men det gjekk så klart skeis.. Først ble det litt akrylklatting -bokstavelig talt. Det tok litt av for flere av oss. Så nå er det fullt av bilder med ymse tema i kjelleren. Bildet til venstre ble offer for malingsoverskudd en kveld, og har fått et helt annet utseende. Det ble mye verre.. Med rosa og lilla, jeg syns det ble skrekkelig. Men de andre syntes det var bra..
Jeg er i sterk tvil..

Ikke nok med malingen , jeg falt også for fristelsen til å lære "påfuglmasker" med heklekrok og Jetpinne. Det betyr at jeg har enda et arbeid som ikke er ferdig...


og til sist,- jo da, jeg har lagd noen smykker også.. Når skal jeg lære..De ble i det minste ferdige.

Men på torsdag skal jeg hjem att, og DA skal jeg ikke begynne med no mer i alle fall! Og JA, jeg gleder meg til å komme hjem att!!!Jippi!!

Englene har lidd litt overlast i denne overaktive perioden, men jeg syr bittelitt.. innimellom.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...