lørdag 5. juli 2008

Jordbærsesong

Det er ikke så lett å følge med i den vanlige livet her oppe i granskogen.. Derfor var det veldig hyggelig å bli overrasket av mamman til Line som hadde med en diger bolle med norske jordbær! Veldig hyggelig og det smakte veldig godt!

Jeg er ferdig med froskene!! Jeg er ikke no spesielt interesser i frosk, syns egentlig at de er litt ekle og ubergnelige, og jeg må jobbe kraftig men mine antipatier når de dukker opp i levende live.

Jeg vil jo at de skal finnes, men kanskje ikke akkurat der jeg er.. Men disse er jo litt troskyldige da, nesten litt søte. Mulig jeg er bedre rustet til neste møte nå?

Nå er det bare den siste blokken igjen, og jeg er kommet godt i gang. Jeg får ikke sydd så mye jeg ønsker, og stitchery ( broderi ) planene mine er ikke i nærheten av å bli oppfylt..Sjefen har vært "innlagt" på besøk og var godt fornøyd med oppholdet. Det ble en tur i gågata med innlagt pauser på uterestaurant, og til slutt en liten tur oppom Maihaugen.

Der er det alltid fint å kunne gå, denne gang mest i "byen", men en liten tur oppom setra ble det så klart.

Mye fine detaljer, og ikke mye slår en muret naturstenspipe.


Før han dro nordover kom sønnen min, hans far og Marianne - fikk denne fine rosen av dem. En liten omvisning med innlagt pulsmåling, kaffe og hyggelig prat ble det mens de var her. Det var et trivelig avbrekk i den ellers så faste rutinen.
Har hatt enda mer besøk etterpå, men det får jeg ta neste gang..
Ønsker alle en fin uke og nyt alle muligheter for små, lykkelige øyeblikk med jordbær, latter, sol, venner eller hva det skulle være!!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...