tirsdag 16. september 2008

Mønster...

På vår andre tur over Valdresflya i sommer, fikk vi en kuopplevelse - midt i veien. Og det var slett ikke alle som fulgte vegtrafikkloven og oppførte seg aktpågivende og hensynsfullt..
Vi var på tur til Årdal og Sognefjorden for å besøke Nordlendingan . Nå har vi fått sjekka avstander på flere veivalg, og det er sant PJ og T - det er ikke langt. Det er jo bare 310 km.
Om Sognefjellet og fjellveien til Årdalstangen, som er åpen bare om sommeren...
Det kjentes litt naturstridig ( bokstavelig talt..) med bilveg på 1300 meter!
Men flott det er det jo!!!

På lørdag ble vi tatt med på en fantastisk flott og hyggelig rundtur. Vi kjørte om Solvorn med kunstutstilling på Walaker hotell og lunsj i strandkanten med sol og varme.

Siden jeg for det meste lå helt stille på brygga ble det ikke så mange bilder som tenkt, men dette taket har jo et flott mønster da...

......det har denne stakitten rundt hotellet også.... I det hele tatt et utrolig vakkert sted med sjarmerende hvite hus som lå tett og tilpassa hverandre og landskapet.

Den gamle delen av hotellet, med hagen og det sjarmerende lysthuset like innom stakitten til høyre. Det røde huset rett frem hadde vært fjøs og var omgjort til et unikt utstilllingslokale.

Blott til lyst.. Kanskje til inspirasjon for et teppe med hus? Nydelig er det uansett!

Vakre bygningsdetaljer! Og enda mer mønster..


På turen tilbake over Sognefjellet var det så flott! Innimellom alle naturopplevelsene var det fine utkikkspunkt med spennende kunst og håndverk og steinarbeid.

Her har vi utsikten fra Turtagrø. Fint med fjell også! Ei fin helg å se tilbake på med mye hygge og stor inspirasjon!
He en flott høstdag!

1 kommentar:

Haldis sa...

Takk for kommentar på bloggen! Her med deg har eg aldri vore før, takk for titten. Har fundert på kor er det så høge fjell og mykje snø, du har og innlegg fra mange kjente plassar. Eg ønsker deg alt godt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...