lørdag 7. februar 2009

Ett og ett sting..

Tia flyg og dagene blir lengre for hver dag og vi har vakkert vinterlys. Sola kom igjen i slutten av januar og det er snart klart for utekaffe igjen. Det er et høydepunkt og like stor stas hver gang. Med termodress, termokopp, sitteunderlag, lue og votter. Det er jo begynnelsen på våren!

Vi har hatt årsmøte i Quiltelaget og jeg vant den fine stoffbunten over. De mørkerøde blir fine til prosjektet med de røde sticherymotivene jeg holder på med. I dag lørdag skulle jeg deltatt på sydag, men måtte etterhvert innse at jeg ikke kom meg dit. Ergelig å måtte være hjemme, det er alltid trivelig med fellessying. Jeg syr som regel ikke mest, jeg er godt fornøyd med å være sammen med så mange trivelige damer.......! Men det blir nye sjanser.

Sakte men sikkert blir små sting til små resultat. Noe som gjør litt godt når dagene går i sakte fart. Disse sauene er sydd med begge de to rødfargene, men jeg liker best den mørkeste rød. Det var den som tok slutt...
Huset er sydd med tråd i en lysere nyanse. Jeg mangler fortsatt tråd til å gjøre ferdig den overstadige høna med ei solsikke under vingen. Selv etter å ha sjekket i flere butikker - DMC 815 er ikke å oppdrive! Bildet kommer når den er ferdig.

Sunshine Frolics, BOM fra desember og mer sauer.. Syns de er litt søte og så er det litt morsomt å sy noe som ikke tar så mye tid. Litt tid tar det jo, men tross alt overkommelig.
Og TA DA...............

Blokk nummer tre ( åtte) er også ferdig!! Jeg broderte ferdig motivet før jul, noe som delvis forklarer veldig lite julekaker, men den ble ferdig på to dager så hele løsningen ligger vel ikke her...

Ikke har vi no godt av så mye kaker heller...

Og på fredag kom nummer fire, eller riktiger sagt nummer ni. Det er vel noe med at de siste skal bli de første, mulig det gjelder her...

Og stengt tatt har det ikke noe å si at jeg fikk nummer seks som MIN nummer en, om det ikke er VIKTIGE instruksjoner i den "riktige" pakke nummer en. Hver vet? Det blir spennende å se....

Til slutt vil jeg ønske alle ei fin uke og takk for at du kikker innom!

9 kommentarer:

Frøken Snux sa...

Jeg har nr 1 og kan kanskje berolige deg med at det er et ekstra ark i den, men at det kun er generelle instruksjoner med hvordan man syr og kutter og quilter. Det med quiltingen står vel i nr 10 også, og det ser ut som du allerede kan kutte og sy, så strengt tatt tror jeg ikke at du går glipp av noe du trenger å vite. :)

Fint du syr, forresten! De røde var utrolig lekre- hvem har designet mønstrene?

sewkalico sa...

Love your redwork embroideries. Those sheep are just gorgeous!!

Tingelingeling sa...

Hei! Mønstrene er designet av Bronwyn Hayes og er i et hefte som heter Cotton country Quilt.
Det er et bilde med fremsiden av boken i en tidligere blogginnlegg.( Godt nyttår)
Jeg er i gang med min femte og syr denne gangen på hvit lin.

TIRIL SOL sa...

Hei. Titter innom og er skikkelig imponert over sticheryen din. Den var veldig fin.
Synes det er gøy å Sy Dear Jane blokker sjølv om det ikkje går så fort med meg, men ei blokk no og då så blir det nokre tilslutt. Eg har hatt CD-en til Dear Jane slik at eg har lagt det inn på dataen. men når mønstra begynner å bli vanskelege har eg tenkt å følgje instruksjonen på tahatquilt.blogspot.com. Der er det kjempegodt forklart.
Ha ei fin veke, eg titter innom igjen:-)

Britt Inger sa...

Hei!
Gratulerer med morsdagen:)
Jøss du imponerer meg med symaskina:)
Skikkelig kule sauer, hehe:)
Håper du ahr det bra og ønsker deg ei fin uke:)
Klem.

mreteveian sa...

Synd med snø som legger en demper på utfarten, - bedre lykke neste gang! Jeg tar med meg musikktipset!

Her er ikke snøen kram enda, så ingen Tommy og Tiger'n ennå her ;-)

Her var det mye lekkert brodert *imponert*, og takk for hyggelig kommentar om bloggen!
I dag er det utstillingeprosjektet igjen hos meg, - ha en fin uke!

Kort og Søm sa...

Hei, ja dette var fint!
De røde var kjempe søte, håper du får tak i rødfargen igjen da.

Ha en god helg!! :o)

Julies sa...

For en stakkar med symaskinskrekk og 10 - 15 tommeltotter er dette svært så imponerende !

Sølvi's blog sa...

oy sann - her var det masse flotte stitcherier å skue!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...