tirsdag 17. februar 2009

Å finne tråden...

Etter min siste etterlysning har mange lett i sine gjemmer, imponerende og snilt, og jeg har nå fått DMC 816, som er veldig nær i farge, av ei syvenninne. Husfliden har også fått inn igjen mer 815, og det er bare å sy i veg.. Heldige meg! Så nå er den litt elleville høna ferdig! Og alle humlene har samme farge!


Merkelig at dette stoppet meg... Jeg kunne jo bare brukt det jeg hadde. Det hadde bare blitt morsomt, mulig jeg hadde bruk for en unnskyldning for å ha en pause..? Ja det var det sikkert, og mye hyggeligere forklaring det enn å være opphengt i å følge boka....å ikke greie å improvisere mener jeg.. For DET greier jeg jo. I alle fall innimellom..


Men når det skal sies så henger jeg meg opp i BRUKSANVISNINGER og TEKNIKKER.. Ja, ja.


OG jeg greidde alså ikke å sy ei halv humle i feil nyanse. Det gjekk bare ikke.Jeg er nå i gang med nummer fem, og den syr jeg nå i en blanding av flere rødfarger!!! TENK!!


På siste Quiltekafé ble vi invitert til Husfliden og fikk et drømmetilbud med halv pris på stoffene i butikken!!

Og da ble disse med hjem til mitt røde prosjekt.... Det finnes så mange fine rødfarger. Det skulle ikke forundre meg om jeg har en og annen stoffbit fra før også...

Fikk disse fine blomstene sist helg fra sønnen min. Med hjerte til og med. Jeg er veldig glad i blomster, hvem er ikke det, - og hjerter i alle varianter.


Livet på landet kan være så mangt. Den siste tiden har vi hatt mange strømutkoblinger. Både små og store. I går var det en slik dag. Og den visste ikke jeg om. Det er ikke en slik utkobling som varer et kvarter eller en halv time, eller time, neida, det varer fra 10.00 til 15.00. Det er faktisk ganske lenge. I alle fall når det skjer tre dager i samme uke.

Noen rekker en hel del før ti, men det gjør alså ikke jeg...Men jeg fikk dusja før strømmen ble borte. Og slapp å gå en hel dag med shampo i håret...


Det er nemlig slik at vannpumpa er avhengig av elektrisitet, det er telefonen også etter fremskrittet brakte oss bredbånd... og nett til pc'n så klart ...


Kaffetrakteren og vaskemaskiner er av de mer opplagte tingene som er ute av drift på en slik dag, men det gjør ikke så mye så lenge jeg har vedovn og kaffekjel. Jeg har som vane å fylle opp et par kanner om kvelden i tilfelle, men til i går; NEI! Det hører forresten med til historien at vi har bedt om å havne på ei varsleliste siden det har stor betydning for husets firma og hjemmekontor. Men det virker som lista virker annen hver gang... Og denne gangen virket det ikke.. Og jeg måtte ha kaffe...


Jeg hadde litt vann med noen korn oppvaskmiddel i en blomstervase på benken... Det var alt. Situasjonen var desperat.


Jeg hadde heldigvis tappet i et vannglass om morgenen som jeg hadde glemt å drikke, fikk litt fra krana - til sammen omtrent tre desiliter.. Dagen var reddet og jeg fikk morgenkaffen min...


Så nå som sjansene er mindre for strømutkobling igjen -fyller jeg opp mugger på kjøkkenet og bøtte til doen. Igjen. For sikkerhets skyld.

7 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Hei, så bra du fikk tråd! Den ble jo så fin :o)
Det stoffet du hadde kjøpt deg var veldig fint, er det avispapir trykk på det øverste stoffet!? Det var morsomt..!
Ha en fin dag,
hilsen Fredrikke :o)

Tingelingeling sa...

Tusen takk! Ja det er avismønster og jeg ser for meg mange muligheter.. Fin dag til deg også! Klem :-)

Gunnels blog sa...

Du gör väldigt fina broderier! Och vad bra att du fick tag på rätt tråd, rät färg:-) Tack för kommentaren på min blogg! Ha en bra eftermiddag!

XUE sa...

I don't understand what you wrote but I do like yr pics! I like the little hen & that newspaper print fabric! I am making a bag for my daughter who is learning to play piano so this "piano report" makes me think of my project.

karna sa...

Måtte innom deg igjen, har ikke glemt din bamsehistorie. Så fint å se at du syr, og så lekkert det blir. Hos meg blir det mest strikking, veldig kjekt til kvelds når "alle" skal fortelle om sitt. Her snør det, og mere skal det komme.

Sigrun sa...

Så flotte stitchery du syr. Du syr så jevnt og pent, blir helt missunnelig når jeg ser så flotte arbeider. Også har jeg full forståelse for at du bare måtte ha samme fargen, det hadde jeg også måttet ha:-).

Kort og Søm sa...

Hei, takk for hyggelig hilsen hos meg :o)
Hvordan gikk kurset?
Det er jammen morro å holde kurs!

Hilsen Fredrikke :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...