fredag 13. mars 2009

Det våres, snekres,syes og funderes...


Det har vært kaffe på stabburstrappa i flere dager og det varma godt i sola. Litt ubeleilig med skyer når koppen er halvfull.. Men de er fine og ødela på ingen måte opplevelsen.

Isen smelter og det begynner å ligne på vår. På min jakt etter bevis er det lett å overse de ubetydelige signalene. Jeg syns det blir litt "rotete" men; det e myjkji som kjem fram når snøen forsvinn..


Det blir små åpninger i det hvite med avsløring av gnagernes herjinger. De har ikke hatt storkalas på kirsebærtreet i år heldigvis!

Det har vært framgang i snekringa, ett rom er ferdig med snekkearbeidet, og neste står for tur. Syrommet er på sisteprioritering, men jeg ser en mulig løsning nå! Gleder meg!:-)

Det går lite ved om dagen, og Sjefen er fornøyd med at vinterveden ser ut til å holde. Et hus med sjel krever sin vedhaug. Varmepumpe har inntil nå ikke fått innpass, helt utelukket er det ikke, men fruens skepsis mot lyder er en klar faktor.. Inntil videre henter vi vår ved i prima vedbærere fra ...
Siden det nye soverommet snart er ferdig, henta jeg fram et årgangsarbeid. Det ble påbegynt mens jeg bodde på Østlandet, men passa aldri inn. Enten var det feil størrelse eller feil antall vindu.

Nå tror jeg at den kan komme til heder og verdighet. Det er en gardin brodert i hvitt på hvitt. Nå er gamle kaffeflekker fjerna og jeg er klar for montering.
Jeg er IKKE ivrig på montering, men det er full skjerpings - og jeg skal bli ferdig!!
Til slutt et blått bilde fra en blå måned. Jeg ser dette "hjertet" i fjellsida på andre sida av dalen og det skifter farger med lys og årstid.

Ha det fint! Jeg kommer snart tilbake!

4 kommentarer:

Sølvi's blog sa...

Ser du er skeptisk til varmepumpe , og dens lyder. Det var jeg også - råskeptisk. Men ikek nå lenger. Og vi har to ! Det eneste jeg leggger merke til er av og til når uteenheten tiner seg av. den vi har er fra Siemens og av merke fujitsu. Og ikek monter den høyt oppe på en vegg - det har en venninne av meg gjort - og da blir du bare varm i toppen. Vår står under ett vindu ved spisebordet.

Julies sa...

hei !
Varmepumpe er en praktisk styggedom ! Stygg som juling, men fryktelig praktisk når når vinden uler og det er 20 minus. Jeg veier litt for og imot... Nå er det snart vår, så akkurat nå er det imot.... Dessuten er jeg jo så trangbodd av jeg må kaste ut sofaen for å få plass til varmepumpe, og den er jo kjekk å ha, den og... Sofaen, altså.
Gjett a, om det er mye som kommer fram når snøen smelter. Jeg har bedt bikkja om å gjøre sitt fornødende på EN plass, men hun har tydeligvis gjort akkurat som hun vil .
Fine bilder, litt villere enn det er her på Østlandet...

Kort og Søm sa...

Hei, det siste bildet var bare veldig fint.
For en utsikt du har!!

Ha en fin lørdagskveld,
hilsen Fredrikke :o)

Britt Inger sa...

Hei. Kjempefint innlegg av deg, spennende å følge med deg:)
Klem:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...