mandag 25. mai 2009

I farta!!!

Våren er absolutt i farta.. Det har vært blomstring i lengre tid og jeg og ugraset er ikke helt i takt kan man si...
Pæretreet er greier seg fint uten luking og meg.. Skulle nok hatt en kraftig beskjæring, men vakkert er det,- med et hvitt flor uten noe som helst "be-grens-ning"...

Rosene er røde, fiolene er blå....
Jeg er også i farta, og endelig er Tita Leach-teppet klart med rammer, vatt, bakstykke og ferdig tråklet for håndquilting.

Den grønne kanten i rundt ble kjøpt hos Husfliden på Oppdal. En utrolig hyggelig og fin butikk med masse lekkert!! Både klær, stoff, utstyr, og alt hva hjertet begjærer!!


Det var bokstavelig talt en utfordring å ligge på gulvet og tråkle - med besøk og middagservering like ved åstedet.. Jeg ønska meg dypt og inderlig en "slave" med lange armer og gode knær. Men nå er det heldigvis ferdig før neste tidkrevende operasjon..

Merkelig at jeg aldri kan lage noe som er litt mer hurtig.. Når sant skal sies er vel pirkete og arbeidskrevende tiltak mitt svake punkt..Men jeg ser frem til å kose meg med quiltinga. Tenkte å begynne i helga, men vi fikk enda mer hyggelig besøk noe som var et godt bytte!!

Endelig....

Her er hele teppet, litt dårlig bilde, det var ikke optimale tilstander i stua, men her er det festet til gulvet og så vidt påbegynt tråkling.

Ta med symaskin!

Jeg fikk min gode venninne til å ta med seg symaskina og vi fikk en toppers dag på syrommet, mens gutta dro opp til hytta for innstilling av parabol og diverse andre jobber.

Vi glemte både mat og tid, og var kjempeslitne etterpå, men morro var det!! Vi fikk sydd to sminkepunger med mønster fra AnneKa. Narvikdamen syns jeg måtte ha en som var sydd, den i rød plastmateriale som jeg farter rundt med er ikke representiv nok!! Så nå har jeg to som er en Quiltedame verdig!!


Vi skjønte ikke helt mønstret i starten, derfor har vi stoff til minst to til hver... Noe ferdig vattert i tillegg... De var kjempemorsomme å sy, og jeg ble helt oppgira og vi greidde ikke helt å avslutte til kvelds..

Derfor var det perfekt å få ferdig tilberedt helstekt biff med tilbehør av Narvikdamens eminente Mann!! Nydelig!

Ha det fint til så lenge!
Posted by Picasa

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vill bara säga att din Tita Leach kvilt ser helt underbar ut. Det är faktiskt en av mina första bommar jag började samla på. Tyvärr har jag inte hunnit så långt, bara ett halvt block klart.. Har du använt dig av needleturn på alla delarna eller har du även sytt några langettstygn? Ska blir trevligt att se den färdig kviltade..

Marica

LeKaQuilt sa...

For en heeerlig quilt! Den er nyyyydelig. Kjempefine farver. Koseligt med sydag sammen med noen:o) Snarsne sminkepunger, må jeg si.

Julies sa...

Fytterakkarn, så flink du er , da ! Jeg skjønner jo ikke at sånt er mulig, je...
Slave med lange armer ? Jeg har jo James som jeg har skrevet om før... Kanskje du vil låne han ? Kanskje det var på den forrige bloggen... Han er akkurat som gårdsgutten når det gjelder adferd, men har armer og gjør akkurat som du vil !
Skal lage et innlegg om han en dag, jeg...

Kort og Søm sa...

Så utrolig fint teppe ditt var, En fryd for øye!
Fredrikke :o)

Klarafina sa...

Nydelig quilt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...