lørdag 16. mai 2009

Tia flyg og ting kjem fram att..

En aldri så liten oppdatering er på sin plass. Det har vært en hektisk, grønn og frodig periode. Både på vår og sømfronten..


Det har krevd sin kvinne å velge bakstykkestoff ( merkelig at det skal bli slikt et prosjekt, men det ble det altså.. ) og nå ser det ut til å gå mot en løsning. Og det er i den grønne gata.... Mer om dette kommer senere...
Helt grønt er det ogå i liene. Det er ei kjempeflott tid, og det nesten eksploderer med blomstring og grønnfarger!Så er det mitt australske prosjekt; Sunshine Frolics. Denne gangen har det faktisk vært en skikkelig utfordring. Jeg strevde innmari med denne.. Broderiet gjekk fort og greit, men sammensyingen tok jammen sin tid!! Aner ikke hvorfor, men på merkelig vis havna aldri bitene der de skulle!! Skikkelig irriterende og jeg har brukt minst dobbelt dose med tråd.. Derfor får bildet bare komme opp ned og at det kom en kraftig vind under fotograferingen får bare sees på som symbolsk handling.
Da var de atskillig enklere med denne. Synd jeg ikke har flere siden dette gjekk som smurt! Innimellom skal man jo ha litt medgang og flaks.. Nå venter jeg på neste og den burde vært her snart! For all del, jeg er ikke arbeidsløs. Det er jo til og med litt hagearbeid som venter. Står vel nærmest i kø..

Jeg er kraftig i utur med frøken SNUX, som er klar for montering.. Ikke minst fordi det har vært kluss med sendingene pga nytt og sikrere kort med chip. Og som om det ikke var nok; en måned etter det nye kortet - kom det enda et nytt. Også pga av sikkerhet! Ja ikke misforstå, jeg er veldig for sikkerhet!!


I et anfall av oppryddingstrang og virkelyst tok jeg frem en BOM som IKKE har kommet i siget. Tenkte å sette den i system og begynne litt forsiktig, men oppdaget til min forbauselse at tre pakker manglet. Det utløste en masse leting, men pakkene var og ble borte.

Til å begynne med trodde jeg ikke at de hadde kommet vekk,-det ville garantert utløst mer krisemaksimering,- siden jeg har et fast og sikkert sted å legge mønster og prosjekt når de kommer i hus. Og jada, det er en god del å se igjennom der... Men; nei. Ingen resultat.

Så fulgte sjekk av innbetalinger ( ja jeg har system på det - tenk!!) og der viste det seg å stemme med pakker og betaling. Derfor sendte jeg en forespørsel til Kaktus Quilt og tenk; jeg hadde bare falt ut etter innføring av nytt system. Jeg syns det var strålende, kan jo ikke nekte for at både min lagerbeholdning og posten kunne vært mulige syndere..

Jeg har hatt mine leteaksjoner opp gjennom... Det meste dukker på mirakuløst vis opp igjen.. Den meste ekstreme letingen jeg kan huske var etter en diamantring som var borte vekk, der vi finleita i søppelposen med kaffegrut og potetskrell.. Den kom til rette etter at alle letemannskaper var tilbakekalt og jeg hadde absobert tapet. Den var i sengetøyet...Liz hos Kaktus Quilt syns det var leit at dette hadde skjedd, men for meg var det i grunnen nok med en forklaring, men de ville sende med litt ekstra for det som hadde skjedd. Og da pakken kom fikk jeg tre nydelige blå stoff, en "fargefanger" og et nålebrev!! Det var veldig hyggelig og julaften og bursdag på en gang!! Veldig flott gest!Til slutt vil jeg ønske alle en riktig fin 17.mai - det er fine meldinger som lover for en fin dag til store og små!!

4 kommentarer:

mreteveian sa...

Slike leteakasjoner (med mer eller mindre tilfredstillende oppklaringer: du var heldig!) er veldig kjent fra denne kanten også. Ja, det er sy-mer-eller-mindre hellet også! Til tider er både sprettekniv og ekstra tråd/ stoff godt å ha. Og tålmodighet, tid og lyst til å fortsette. Kunne jo fort havne i søppelbøtta...

God 17.-mai dag til deg herfra også!

LeKaQuilt sa...

Godt det ordet seg med manglende forsendelser :o)

Julies sa...

Egentelig er jeg ikke i stand til å si et eneste ord, fordi jeg er stum ! Jeg er stum av beundring for alle som kan hanskes med sånne stoffbiter og nål og tråd og saks og... ja, ikke minst sånn maskin med pedaler på ! Pedaler ? Det er vel bare EN ?

Bra det er flere enn meg som ikke alltid har oversikta, sånn blir jeg nesten litt GLAD av , jeg ! Gjett om jeg ble overasket en gang jeg fant førerkortet i kjøleskapet a ?! Oppå brunosten, lå det... Hm..
Jaja...
Kos deg med symaskina eller hva det heter !

Kort og Søm sa...

Så fint det blir, stitcheriene dine er veldig søte!!
God lang helg!
Fredrikke :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...