tirsdag 29. september 2009

Et lite tilbakeblikk...

Quiltehøstens første møte ble innledet med storfint besøk fra Trønderhovedstaden. Det ble en hyggelig kveld der Kristin Stav viste sine flotte applikerte tepper. Hun lager sine egne mønstre, og viste også litt av prosessen fra idè til teppe. Hun finner sine motiver litt overalt, lager arbeidsmapper med notater, bilder og oppbygging av mønster.

Teppene er nå i ferd med å bli bok, derfor fikk ingen publiseres på nettet. For den som liker applikasjon blir dette helt sikkert en flott bok!!

Disse to som er vist her, er kjøpte mønster, men like fullt er det mange arbeidstimer og flotte tepper...

Dette heter Stars in the Garden og et fra Piece 'o Cake Design mønster av Becky Goldsmith og Linda Jenkins. Mønsteret finnes her . Om noen skulle la seg friste...Det ble også holdt "Sjå og Tållåst" - og det er ingen tvil: Det er mange dyktige damer i laget!! Det flotte røde jojoteppet er mammaPrinsessens verk ( nei, hun er ikke Dronningen...) Ikke nok med at det ER mye jobb med så mange jojo'er, men det utløste også opp-pussing for å huse teppet... Jeg kan garantere; det ble et eventyr.. Rommet, teppet og alt...

Septembermøte med Square Dance har gått uten meg, men håper å vise spennende resultat etterhvert...
Til tross for litt tvil om vi fikk vinterferie......( bildebevis kommer ).. ønsker jeg alle en flott høstferie!!

4 kommentarer:

karna sa...

Fine tepper som ble vist fram, og så mye fint som laget hadde laget. Har fått startet opp symaskinen her å; fått med meg "stoff"tur og sykveld/helg med det lokale quiltelaget hittil i høst. Og i dag kom inch foten til symaskinen i posten ,-)

Bente sa...

Nydelege tepper. Ja, her har det nok gått med ein del timar...
Den boka blir spennande :)
Ser det er mange dyktige damer i laget, mykje fint.

Kort og Søm sa...

Hei!
Så fiine tepper!!
Ang bokstavene så kan du jo kan male med sjablonger, eller så kan du bruke sånne store overføringsbokstaver, lurer litt på om du får kjøpt de på Panduro!?
Det kommer jo litt ann på hva slags utrykk du vil ha!
Fredrikke :o)

LeKaQuilt sa...

WOW så mye fint! Det første teppet er døds kult! Og artig å se at noen syr Love Letter i det samme farvene som meg...... tøft!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...