torsdag 17. mars 2011

Bildebevis 1

Denne ble påbegynt til en førtiårsdag. Som dere sikkert forstår ble det en annen gave, og jeg tror et nytt jubileum nærmer seg faretruende.. Dette er ikke farger jeg ville valgt i dag, men slik er det jo, det er jo så mye fint som vekk dukker opp. Har jeg riktig flaks kan kanskje fargene stemme om ikke alt for lenge...

Her ser du oppi. Jeg ble helt svimmel av det gule stoffet inni og skjønner ikke hvorfor jeg har valgt å bruke det? Det er noe som heter bevisstløs i gjerningsøyeblikket - noe tyder på at det kunne ha vært tilfelle.

Den oppmerksomme leser vil se at hanken mangler. Det er på nåværende tidspunkt helt umulig å finne rester etter ytterstoffet og det gjenstår å se om det dukker opp. Jeg har funnet en nødløsning og anser uansett syboksen som ferdig. Takk og pris!
Nå skal jeg vurdere om den er til å gi bort slik at kan den få samle støv et annet sted....

Hei så lenge! Vi snakkes!

2 kommentarer:

karna sa...

Se der ja, min fra samme tida er bare pappbiter ,-) Så langt kom jeg med syboks, videre finnes det å i mitt arkiv noen "datidens" fargekombinasjoner. Et påskeprosjekt som jeg ..... over. Klem, håper du har noen gode dager

Tingelingeling sa...

Det skjønner jeg godt! Det finnes en del pappbiter her også.Jeg har sydd flere,men den første ble best.Den hadde et nydelig rosestoff. I stort overmot har jeg skjært ut papp til minst to til som bare ligger der..
Tusen takk for omtanke og klem! Jeg har det ikke så aller verst, det kunne vært bedre og verre ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...