torsdag 17. mars 2011

Bildebevis 3

Dette ble påbegynt i varmen, vi har nemlig hatt en pause med sol og varme sammen med Studenten og Prinsessa. Å ha med dem var en del av bursdagsgaven min, og for en hel del uker siden fikk vi gjennomført turen til det udefinerbare Sydenlandet. Nærmere bestemt Spania. De er kjempefine å ha med på tur, og selv om været ikke var helt optimalt den uka de var sammen med oss, hadde vi det kjempehyggelig.

Ikke minst da de tok oss med på biltur. Morsomt å se noen annet enn bare typiske turiststeder. Og turister.


En eller annen, muligens flere, har nemlig sørget for at det ikke er like hyggelig å være norsk i Syden, noe Prinsessa til slutt løste ved å si at vi kom i fra Finland. Uten å være særlig stødig i finsk, ja regelrett uten innsikt i det finske språk, innså vi fort at det var en risikosport å lyve på seg statsborgerskap. Det er som regel det. Etter mange år med turisme for solhungrige nordboere, er det nemlig ikke grenser for hvilke nordiske språk spanjolene etterhvert gjør seg forstått på.

Vi kan; EI SAA PEITTÄÄ ( må ikke tildekkes) men det var så lite anvendelig. Er litt usikker på om det er bedre å være finsk enn norsk, svensk er visst omtrent like ille som norsk,- uansett har vi planer om å bytte statsborgerskap før neste tur. Danskene virker fortsatt litt skikkelige og har ikke ødelagt ryktet i samme grad,  så jeg tror vi går for dansk.

Dette var altså feriearbeidet. Det ble ikke sydd så mye, men det var fint å ha litt å holde på med, særlig den siste uka, da jeg og Sjefen måtte greie oss alene. Det ble et skikkelig vakuum etter at de to dro hjem att til katt, skole og jobb.

Jeg hadde tatt med julehjertene, men ett eller annet gjorde at det ble helt feil å sitte lettkledd under palmene og parasollen med solkrem, sandaler og å sy røde julebroderier...

Heldigvis hadde jeg med blå tråd og denne ferdig påtegnet. Den var en av de tre som ble ferdig på samme dag...
At det gjenstår å sette den inn i en sammenheng, se det er en heeelt annen skål....

Ha det fint så lenge! Vi snakkes!

7 kommentarer:

jofridsquilt sa...

Nydelig stichery. Blokka i innlegget under var og kjempefin. Ha ei fin helg. Jofrid

Anne sa...

Nydelig Spaniastemning og rapport fra varmere strøk... Jeg lengter etter vår! Og mange vakre sting, både i stitchery og applikasjonsblokken i innlegget under!

Kort og Søm sa...

Det var et veldig fint feriearbeid!
God helg,
kelm Fredrikke

Lev Livet Lett Lokki sa...

For et nydelig arbeide!
Og for noen flott bilder fra finfin tur som finner :))
Nei makan - det er ikke greit når ryktet har bitt rustent!
Ønsker deg en vidunderlig helg!!
varm klem fra Lokki

Lilljekonvall sa...

Takk for koselig hilsen inne på bloggen min, Tingeling :9 *klemm til deg *
jeg er nesegrus beundrer av det flotte håndarbeidet du older på med og alt det fine du kan å lage, guuuurimalla så flink du er :)

Håper du får en fin ,fin vår uke :)
Beste hilsen fra
Lilljekonvall

Ruth sa...

Hei du og takk for hyggelig kommentar. Du vet, jeg blir jo grenseløst imponert over broderiene dine. Lekkert!

Vi skal til Spania i sommer vi også, men vi skal til helt oppe i nord. Jeg håper det fortsatt er ok å være norsk der oppe. :) Det er ille at noen skal ødelegge så indelig for andre. Jeg blir eitrenes sint av sånt.

Ha en koselig uke.

2ne sa...

Lekkert stitchery.
Har noe til deg inne på bloggen min.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...