tirsdag 13. mai 2008

Grønn grønnere..

Plenslåtten er inne i sin andre runde, og ugresset lever livets glade dager til tross for mine ihuga forsøk. Det ser ut til at jeg kom litt for sent i gang i tillegg til en overvurdering av kapasiteten. Derfor kan det tyde på at det blir nok en sommer med "samplanting". Men det er jo av de små bagatellene da!

I går var vi vært en tur oppi fjellbygda, en laboratorietime, pc-sondering, litt handel og en veldig hyggelig kafèopplevelse med gjennomreisende "Nordlendinger i Sogn og Fjordane-eksil" - var programmet. Det siste en skikkelig opptur! De hadde kjørt omtrent 500 km og hadde noe lignende igjen. Men den nye bilen, et ukuelig humør og optimisme gjorde at turen var mer enn gjennomførbar! De er noen tøffinger!

Og hyggelig at vi kan møtes underveis!

For å ta en liten oppsummering så har vi fått med oss Rolling Stonesfilmen Shine a light sammen med fjellbygdvenner. Registrerte en gjennomsnittsalderen omtrent på midten og flest gråmelert publikummere,- men også noen unge med fargene antatt intakt.


På syfronten er det fortsatt lite som skjer, - jeg følger ivrig med i andre bloggeres aktive liv og for øyeblikket er det alt. Imponerende mange som får gjort masse! Og jeg- har som vanlig hodet fullt av ønsker og prosjekt.


Innimellom lurer jeg på om det er helt normalt å ha så mange tanker i hodet samtidig...

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...