onsdag 25. juni 2008

Marihønene har fått ben

I dag må jeg ha med litt tråd og synålstoff.... Det har vært tematimer, fysioterapi og måltider i ett sett, derfor ble det veldig få sekvenser for hageenglene. Dagene går alt for fort, og jeg rekker nesten ikke noe av det jeg hadde planlagt å få tid til.

Men alle marihønene har fått ben, og jeg er nå i gang med de tre froskene. Det er jammen travelt å være på rehab, blir ikke mye tid til blogging og søm.

Jeg syns de fire marihønene er noe av de søteste på hele teppet! Det var et skikkelig pjuklearbeid, og jeg er fornøyd med å ha kommet i mål med denne blokka....

Close up...
Planen var å lære å bruke speilreflekskameraet mens jeg er her, men jeg innser at det er er i overkant ambisiøst. Og det er bare å innrømme først som sist, jeg husker forsvinnende lite fra min forrige speilrefleks.. Læringskurven er i bratteste laget for øyeblikket, og alt som er automatisk mottaes med takk! Men det er morsomt og blir helt sikkert fint med litt øvelse..


Jeg har saks, tråd, nåler og diverse dippedutter i denne boksen. Den er en gave fra min gode venn Heidi, og kjøpt i London for over tjue år sia! Jeg syns den er kjempefin, og er en av mine favorittbokser. Bokser og kurver kan krysses av som ett av mine svake punkt.....

Her er nøkkelen til rommet, jeg har satt på en nøkkelring som gjør at jeg IKKE tar de andres, og ikke minst de andre ser at det er min....

Som sagt mye nytt å forholde seg til,- men litt forvirrende i et kritisk øyeblikk denne da kanskje..


På lørdag gjekk vi tur til det vakre vesle kapellet på gården like ved. Det er en nydelig bygning, og annen hver onsdag er det gudstjeneste der. Det er plass til atten personer, og stemningen der er bare helt utrolig.

I dag har jeg gått VM-runden, høres mye lengre ut enn den er, men jeg fikk tatt mange fine bilder på en nydelig dag. Luktene og lydene i skogen rundt her er balsam for både kropp og sjel. Det er hyggelig å kunne gå på fine stier og høre på fuglene.

Sender mange gode ønsker om ei flott uke til dere alle!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...