onsdag 4. juni 2008

Med verktøykassa som inspirasjon..

Aller først et epleblomstbilder fra hagen. Rosehagtorn venta med blomstringa til to dager etter at jeg dro, og jeg ble snytt for den opplevelsen. Men jeg har fått tilsendt et sms-glimt i det minste... Og neida, jeg vet ikke hvordan jeg får blogga det... Men jeg jobber med saken.


Her er det lite fargerike blomster, har funnet ei krukke med stemor, men ellers går det mye i gran,-de har i alle fall fine kongler...


Da gjenstår det å se om det blir frukt..Som lovet viser jeg i dag broderiene som var utstilt i det gamle branntårnet i Stavanger. I alle fall noe av den.. John K Raustein broderer skiftnøkler og maskindeler og gir stitchery en ny dimensjon.. ( Før kalte vi det attersting,- hvorfor har vi latt oss overgi til engelske uttrykk? )
Han lager maskuline motiv med det som vi tidligere har oppfattet som feminine uttrykk og teknikker. Jeg syns det er makalaust stilig!

Ironman kalles denne..

Jeg har vært her i fem dager og tia går ganske fort. Jeg har hatt veldig hyggelig besøk av Ingrid og Sverre på tur hjem fra besøk hos mor og far,- bilder kommer i neste innlegg. ( litt på etterskudd med bilder...,men ting tar tid...TTT ) Og siden jeg vet at dere leser; sier jeg enda en gang tusen takk for at dere kom innom! Det var så fint å se dere igjen!

Hei så lenge til alle som kikker innom!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...