onsdag 4. juni 2008

Bob Dylan i Stavanger!

Siden sist har det skjedd flere store ting. Aller først min mors 70-årsdag. Med selskap i flere dager og omganger.
Etterpå ble det Stavangertur med Sjefens konsertbillett i lomma. Jeg ble med mest som dekorasjon i passasjersetet og var til lite praktisk nytte, men så klart mye til selskap og som sagt pynt. Vi hadde en fabelaktig tur over tre flotte fjelloverganger. Den første med kaffe og medbragt lunsj og utsikt mot Snøhetta. Nå ble ikke akkurat den så tydelig på bildet, men den syns...


Etter Dovrefjell kjørte vi Vågårusten som kortet ned turen med 30 km. Det monnet litt og tripptelleren viste "bare" 740km da vi kom til hotellet i Stavanger.


Utkikkspunktet ved Besseggen og Knutshøe var spennende, praktisk og morsomt utformet i betong og jern.

Valdresflya var et skue med mye snø, men lite grønt å spore. Det hadde bedra seg litt på hjemturen.

På tur ned til Beitostølen og Valdres. Snøkantene var over 2,5 meter på det høyste.

Etter å ha passert Hardagervidda kom vi ned til frodige Eidfjord, videre langs Sørfjorden som var ferdig med blomstringa for i år.En kort stopp i en varm og vakker kveld på bryggekanten i Lofthus med litt mat og strategisk planlegging.
En litt sen avreise medførte en overnatting i Odda, som forresten var mye penere enn jeg husker fra omtrent steinalderen.. Det gjorde underverker å ei god seng etter den lange turen både for sjåfør og passasjer. Bildet fra Odda glapp i inntaket.
Men Låtefoss gjekk gjennom.. Mystisk..

Severdigeheter sammen med Trønderanj. Alle på bildet var på Dylan-konserten og dette er dagenetterevaluering. " Og alle var enige om at dei hadde hatt ein fin konsert.. "
Heldigvis holdt formen til en tur i Gamlebyen, og DET var verdt en formsvikt ! Det var så flott å se at de kan restaurere med følelse og pietet. Vi ble veldig betatt over alle de vakre detaljene som var tatt nennsomt vare på.

Slik som denne for eksempel. Nydelig murerarbeid!

På tur heim att, armene er ikke så høyt oppe og formen er litt mer dempet kan man si..
Neste innlegg kommer fra utstillingen i branntårnet ( Stavanger) og DA kommer det noen morsomme tekstilarbeid! Bare vent og se...

Nytt fra Tingelings verden er også at jeg har fått meg ny laptop!! Den er så fin så! Med Webkamera og greier, men det vet jeg ikke om jeg tør å bruke..
Jeg fikk den samme dag som jeg dro på rehabiliteringssenter i Gudbrandsdalen. Det er også nytt. Litt mye å forholde seg til de første dagene og jeg er ikke helt i vater enda, men regner med at jeg kommer til å bli god som gull etter seks uker her...
Hei så lenge!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...