fredag 3. oktober 2008

Litt forskjellig i uka som gjekk...

På søndag såg det slik ut i toppene, og Sjefen som var på setra fikk direktekontakt med elementene. Jeg skulle ha blitt med, men måtte bare innrømme at det ble litt for heftig, med kraftig formsvikt etter å ha knytt fjellskoa..

Han hadde hatt det fint men jobbig, -fikk kløyvd veden som var kappet, pussa pipa og lagt på hylle for å hindre snø og vatn. Om natta ble det skikkelig Grudalsvind og det røska skikkelig i veggene.

Og skvettpuss fikk en helt ny betydning... mya av pussen på to kanter blåste av...Så med vasking og musetetting i boden var helga oppfylt.

Jeg får satse på neste sesong. Da er jeg helt sikkert klar til hopp og sprett!


Jeg lagde meg en espresso og hadde god varme i ovnen.

Og fikk sydd ferdig et lite broderirusk til å felle inn i ett eller annet. Og jeg skrev to blogginnlegg, før det ble en pause igjen.

På torsdag kom tråden jeg hadde bestilt her http:/craftconn.com/. De har masse farger og det tar slik omtrent fem seks dager.
Denne gangen tok det litt lengre tid på grunn av at en av fargene ikke var på lager og jeg foretrakk å få sendt alle samtidig. Men det er ingen problem å få delsending.

Engletrompeten er kommet seg litt lengre mot blomst, men jeg innser at litt stell tidlig i sesongen hadde vært lurt. Dette er tilstanden torsdag 2. oktober .

Men jeg vet det til neste år, og da har jeg slett ikke tenkt å være borte i starten av sommeren!


Posted by PicasaHa en fin helg!

3 kommentarer:

Haldis sa...

Takk for helsinga! Kjekt å vinne, er sjelden og derfor ekstra kjekt. Har mykje ufoar liggande, men det er som ein venn seier" det ligg på vent". Håpar blomsten din kjem og snøen ikkje kjem for langt ned i fjella.Fuksiaen var kjempefin! Ønsker deg ei riktig god helg.

LAPPEQURI sa...

Kjempe flott stitcheri:-)
Ha ei fin og kreativ helg

Britt Inger sa...

Hei er det du ja:-)
Har kika på bloggen din no, du verden du er flink med symaskina:-)
Misunnelig der ja hehe...
Klem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...