torsdag 16. oktober 2008

Teknologisk surr..

Aller først tusen takk for alle gratulasjoner, hyggelige meldinger og oppmerksomhet på dagen min! Det er helt utrolig hvor mange som husker bursdagen min! Jeg ble kjempeglad for all omtanke. Det ble kaker, blomster og feiring i to dager!


Jeg tenkte EGENTLIG å blogge på tirsdag, og blogge hvordan formen blir etter litt aktivitet. Men det ble med tanken. Men kortversjonen er; det kjentes som om jeg hadde løpt tusen meteren, deltatt aktivt på ei heidundrandes fyllekule og en influensa i emning - alt på en gang. Hjernen er helt kokt, jeg tar ikke inn ei eneste sammenhengende setning, og hukommelse er noe alle de andre har. Men det går seg jo til igjen. Heldigvis.

Engletrompeten har kommet med, tro det eller ei; TO blomster!! Bilde kommer.
For tiden er pc'n min på en liten sjekk hos firmaet som solgte den. Den har hatt en del "smårusk" fra den var helt ny, tregt tastatur, oppdateringsproblem, treg ellers og jeg fikk ikke sett Himmelblå...
Blir ingen bilder denne gangen grunnet dårlig koordinering av bilder, programvare og fotoapparat... Speilreflekskameraet har sitt program på min pc, kompaktkameraet har sitt på en annen pc, og så er det da å greie å ha riktig kamera tilgjengelig,- samtidig som man har tilgang til den pc som har riktig program.... ja da, man kan legge inn programmene på begge, men akkurat nå er ikke jeg og programvaren på samme sted heller..... Huff og huff.....Blir litt mye for meg.
Slik er det når man har alt for mye teknologi i heimen.. Enklere før ja....På syfronten har jeg sydd ferdig den første blokken i Sunshine Frolics. Jeg gav fugleskremslet en annen hatt, tok opp igjen den "kinesiske" som var standard, og gav ham heller en bløt filthatt... Syns det ble bedre.
Jeg har også sydd sammen Angels in the Garden, men mangler rammen. Har fått avtalt å bytte stoffet til den. Det jeg fikk tilsendt er feil nyanse og for "blasst" . Det betyr en tur til Trønderhovedstaden i nærmeste fremtid.

Ønsker dere en alle ei flott uke!


Fikk omsider lagt til bildene.. Jeg kommer tilbake snart!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...