tirsdag 11. november 2008

Natalie Bird besøker oss!

Sist onsdag var det ekstra møte i Quiltelaget med spennede besøk helt fra Australia! Christel fra Jordbærstedet i Tronheim hadde invitert Natlie Bird, designer i The Birdhouse, til Norge og ville gjerne komme til Oppdal sammen med henne!

Det kunne jeg ikke motstå, og dro oppover til tross for stort program tidligere. Jeg hadde vært med på jentetur til Frei dagen før, bilder og oppsummering kommer..


Hadde ikke lyst til å gå glipp av denne kvelden, og angrer ikke på at jeg dro! Selv om jeg ventet i tjuefem minutter på bussen, og ble blå og kald. Raset som gjekk tidligere i høst gjør at det lett blir forsinkelser på grunn av kolonnekjøring.


Men det ble en kjempeopplevelse! En hyggelig kveld med mye inspirasjon, hyggelige selskap og Q-vitaminer. Det er helt sikker bra for både kropp og sjel!

Dette morsomme teppet er designet til å passet til syrommet.
Her er en variant med stitchery ( tror jeg ..) og lapper i sukkertøyfarger. Jeg hadde dårlig oppløsning på bildene, og litt dårlig kamera for bilder i dårlig lys. Dessverre.

Et nytt teppe med nydelige engler. Denne kommer som BOM fra Jordbærstedet. Det er bare å melde seg på her...Dette ble dessverre litt kornete, men jeg ville gjerne ha det med. Sjefen vår og Natalie- like blide begge to. Det bildet jeg likte best har jeg lovt å ikke bruke... Med "snurpe/kysse"munn...


Natalie er søt og hyggelig -hun er et menneske jeg er glad jeg har møtt! Og med Christel som sprudlende forteller måtte jo dette bli en suksess!


Natalie fortalte om sine design og hva hun bruker av materialer og tråd. Jeg fikk oppklart litt av mysteriet runt vatt og innlegg. Det finnes jo så masse. Helt umulig å holde oversikten!

Hun har en nydelig strek og lager masse fint. Det ble sendt rundt mange små og store prosjekter. Her er to av dem. En veske med ben, og en pung med koselig tekst og motiv.

Mye fint kort sagt!

3 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Hei, merkelappene mine kommer fra www.minanamnband.se

Ha en fin lørdagskveld :o)

Laila sa...

Hei. Så flott at du kom deg på møtet med Natalie Bird. Der skulle jeg gjerne ha vært også.
Den nye mnd-blokken vet du om det er et helt nytt teppe??
Ble ganske nyskjerrig...
Snakkes.

Vigdis sa...

Det var helt sikkert morsomt å møte Natalie Bird og se på prosjektene hennes. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...