lørdag 22. november 2008

Nordvest og snø

Det er ikke tvil, nå er vinteren her! Og som vanlig kommer den til oss med full styrke. Det er ikke tvil om at den er vakker, men litt upraktisk det er det. Både for oss og småfuggel'n.På onsdag såg det omtrent slik ut, det var en dårlig dag for utfart, men jeg hadde en avtale og vi dro til Fjellbygda. Som vanlig ved nordvest værdrag hadde vi mye mer snø enn skibygda. Men begge steder var det mer enn nok snø...

På syfronten er jeg ajour med Sunshine Frolics, brukte mye tid før jeg fikk orden på mønster og trekanter.. Av en eller annen grunn tenkte jeg helt feil!
Etterpå såg jeg hvor lett det var, piece of cake... ja ja..
Jeg manglet en liten bit med blomstrete stoff, men tok noe som ligner.
Fint å være på forskudd i alle fall.
Og ja, jeg har fått pakke. Som sprakk under veis. Den var stappfull, og ble en opptur på en ellers litt laber dag. Jeg håper jeg får lagd litt de ukene som kommer, og at formen holder.


I dag har det vært litt opphold innimellom; men når bygene står på er det store mengder som daler ned. Og mye jobb å holde gangstier og veier åpne.
Mye hvitt...Det var i går kveld nitti cm. Har ikke målt enda i dag,- det har snødd mye i dag også.
Det er litt vanskelig å ta kaffen ved steinbordet nå.. Men vips så er det mulig igjen!!

4 kommentarer:

Sigrun sa...

Åhhh jeg synes det ser litt deilig ut med all den snøen. Det er så vakkert når det er hvitt ute og snø på trærne. Her på østandet har det såvidt vært snø på bakken enda i høst. Jeg liker vinteren, men da må det være skikkelig vinter. De siste vinterene her på østlandet har bare hvert for å erte opp folk. Så fint at du er såpass i form at du får sydd litt. Det er så masse Q-vitaminer i å sy og det gjør hverdagen litt lettere.

tulla i skogen sa...

my snø ja:-) Litj pia tok bussen innover t pappa idag og ska vær der i helga.tenke ho syns det e artig med så my snø.regne bere her:-(
ha ei fin helg da:-)

liten hilsen fra Frei:-)

Kort og Søm sa...

Oj..hos deg var det mye snø!! Ikke noe her hos meg, håper det kommer litt snø her nærmere jul :o)

Håper ikke noe av stoffet ditt ble ødelagt da konvolutten sprakk i posten!

Ha en fin helg!!

Britt Inger sa...

Snø er så fiiint! Har så å si regnet bort her. Men kom kanskje 1/4 her bare i forhold til der...
Ta deg en tur på bloggen min, ligger noe til deg der=)
Klem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...