søndag 4. januar 2009

Godt nytt år!

Godt nytt år til alle sammen!
Ja så er det over for denne gang. Julen mener jeg. I alle fall nesten. Men om den varer helt til påske, da er det fortsatt tid igjen..

Jeg ønsker å holde litt på lyset og varmen,derfor er julepynten fortsatt på plass, selv om jeg har litt delte følelser i den retning. På den ene siden vil jeg ikke at handelstandens tidlige julemarkering skal forstyrre lengden på min julefeiring og gi meg følelse av at nå er det nok siden de starta så tidlig, samtidig som at jeg kjenner på at utetre inne, glitter, stas, nisser og engler i skjønn forvirring ikke lenger har den tiltrekningskraft de hadde før jul.

20.dagen er liksom ikke lengre dagen. Synd. Betyr det at Handelstanden vinner? Jeg kjenner at jeg misliker tanken.
I tillegg er det stor forskjell på det å pakke opp og pakke ned jul. Nedpakking kan utsettes...

Siden sist har det skjedd mye.

Kortversjonener at vi har deltatt på julebord på Grotli med tur innom Hedalen i embets medfør for husets mann, og innom gode venner på hjemreisen. Det er som alltid et høydepunkt i tilværelsen og et godt minne til minnebrikken. En overraskende bursdagspresang til meg fra min gode venninne kan sees på bildet over. Det var en nydelig sammensatt stoffpakke og med et vakkert kort. Ikke full rettferdighet på bildet dessverre. Til tross for maaaange forsøk.. Det skal bli spennende å lage noe av denne!
Litt ny og gammel julepynt innimellom prosjektene viser "absolutt jul".


Ny pakke fra Sunshine Frolics kom like før jul, men ble lagt på vent. I stedet tegnet jeg opp mønster fra heftet og kjøpte inn rød og rosa tråd.. Men synåla har hatt juleferie...

Flere førjuls-byturer ble det, dette bildet er i fra Rosenes by, nå med mest isroser.

I Trønderhovedstaden hos Christel på Jordbærstedet fikk jeg bytta rammestoffet til Angels in the Garden, så nå er det klart for ferdigmontering. Hun hadde desverre ikke så mye å velge i, men jeg syns fargen på det nye stoffet ble mye bedre, og tror det blir mitt endelige valg. Jeg har mer enn nok å ta fatt i mens jeg venter på sola, som sender de første strålene den siste dagen i januar..

Nyttårsaften : Fra tre plussgrader til minus sytten

Etter mange år med nyttårsfeiring hjemme og ansvar for dyrs ve og vel under rakettoppskyting og festivitas, kunne vi i år med god samvittighet ta i mot invitasjon til selskap hos venner i Elverum. Det ble en kjempetrivelig kveld sammen med ungdommer og noen litt eldre ungdommer/gjester. Akkurat passe lagret alle sammen.

Denne gangen fikk jeg også somlet meg til å få spurt etter Baltimoreprosjektet til Husets frue, som fikk meg hekta. Jeg har nemlig blitt minnet på at heller ikke hun har fullført sitt prosjekt, og blir derfor med i "klubben for lang oppbevaring". Men sannheten er at hun har faktisk fullført ett prosjekt og dette er prosjektet2,- som er lagt til litt modning.

Så nå fikk jeg sett, hørt og tatt bilder. Med tillatelse legger jeg ut bilder fra hennes Baltimore 2, den er så vakker! Nytt kamera er ikke helt nok for å ta bra bilder, fotografen trenger også litt oppdatering...

De blå kurvene er nydelige! Og jeg liker begge! Den øverste er hun mest fornøyd med selv og kanskje vinner den i stil, men den under har også sjarm og skjønnhet så det rekker!Det samme er druekransene. Detaljbildet under. Alle åtte er vakre og nydelig utført! Jeg innser at jeg må bite i det sure eplet og komme i gang jeg også! Jeg har alltid beundret fargesansen og sikkerheten. Det bare blir bra!! Her er det åtte ferdige blokker som er montert i rundt en midtrute, all applikasjon er ferdig og toppen er så godt som ferdig! Jeg er imponert!

Jeg har mye på hjertet, men gir meg for denne gang! Formen er på oppadstigende og det er bare lysere tider i vente! Og en snarlig sydag sammen med Quiltedamene må være innen rekkevidde..

Ha ei fin uke alle sammen med engasjement og gode opplevelser!

3 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Hei,
for et flott snøbilde!! Og mange andre fine bilder!
Ha en fin uke,
hilsen Fredrikke :o)

Sigrun sa...

Ønsker deg et riktig godt nytt år! Denne baltimore'n til venninna de var kjempeflott.

Tingelingeling sa...

Tusen takk for gode ønsker og hyggelige tilbakemeldinger!
Ha det fint og nyt de gode øyeblikk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...