mandag 5. januar 2009

På etterskudd kommer..

et lite innlegg fra jenteturen før jul... Det ble flere hyggelige opplevelser enn formen tilsa, og da ble jeg litt på "hæla" i forhold til blogg og lovnader. Dessverre!
Bedre sent enn aldri!

Et lite resyme fra en veldig hyggelig dag kommer her! Det ble tatt alt for lite bilder, jeg er ikke fortrolig med fotografoppgaven, særlig når det er mennesker med i bildet ( bokstavelig talt ) - blir litt sjenert da. Kanskje litt vanskelig å se for seg.. Men det er sant! I tillegg til litt "rykk og napp-fotografering" ble det ikke så mye å velge i. Veldig mange bilder fra et motiv og ikke noe fra resten....

Trine inviterte til "koppetur", det vil si at hun skulle kjøpe seg nye kopper og May Britt, Randi og jeg fikk bli med. Litt rekognisering viste at Christina på Frei hadde Greengatekoppene hun søkte,noe som medførte tur forbi den rasfarlige "Stranda" med kolonnekjøring og med følgebil på fastsatte klokkeslett.

En dag med nydelig vær og lite nedbør de siste dagene er gode odds for redusert rasfare. Trine hadde tenkt på alt og hadde med kaffe og kopper til hele gjengen.

Turen gjekk helt fint og vi hadde en super dag, i tillegg fant alle fire gaver og ellers ting vi har "god bruk for".......Selv om noen av oss ikke skulle handle i utgangspunktet..

Christina har utnyttet plassen godt, butikken hadde trivelig stemning og var full av fine ting! Den ligger litt utenfor allfarvei og ikke så lett å finne, men vi hadde avtale og fikk veibeskrivelse på telefon. Ingen problem. Og Trine fikk kjøpt fine kopper med roser på.
Etterpå oppdaget vi at det finnes en butikk på "riktig" side av raset, men den får vi ta en annen gang.

Nå passet det fint med en tur til kysten. Takk for turen!

Og jeg har forslag til en ny til våren.. Mitt forslag er Bud og Elnesvågen. Ka dokker trur damer?

1 kommentar:

christinasinteriør sa...

Hei! Tusen takk for fin reklame!
Du ville ha Green Gate katalog sier Britt I!Skal jeg sende deg den gamle eller vil du ha den nye når den kommer??
Kan også se www.greengate.dk!
Og kom bare med ønsker!
Ha ei fin uke!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...