fredag 24. april 2009

Jeg visste det, jeg visste det!!!!!!


Før jeg kommer med flere vår og syinnlegg må jeg bare dele noe med dere!!!! Jeg bare må!

For de som kjenner meg så er det vel ikke direkte ukjent at jeg er litt, tja kan vi si - lite morgenfrisk. Faktum er at det minimalt, om ingen fornuft å hente her - før frokost og minst en kaffe, jeg er strengt tatt ikke koordinert før ti. Men; det er viktig, jeg er IKKE morgengretten! Jeg er bare ikke så lett å få kontakt med...Det gjelder også for meg...

Denne B-lasten medfører at jeg er av dem som har vasket tak ved midnatt, fått gode kreative ideer under Dagsrevyen og vært i sving med nål, tråd, maling og brødbaking lenge etter sengetid. Det skal innrømmes at for tiden er det lite fres både på gunstig og ugunstig tid, men den biologiske døgnrytmen er rimelig stabil..

Utallige hentydninger om at "morgenstund har gull i munn", noe som i for seg er både fint og positivt beskrivende, til den mer negativt ladede om at: " Når solen går ned i vest, arbeider den late best," er og har vært sosialt aksepterte sannheter. Og ens trøtte tryne er lovlig morsomhet ikke bare for de som er innenfor ens nære sfære, men for ALLE .

Man bare ER et bedre menneske som morgenfrisk. Punktum.

Vanskelig å forsvare seg mot slikt. Min trassige forsvar for B-menneskers rett til respekt og plass her i verden har hittil vært uten virkning.

MEN::::::::::::::::::

Nå er det bevist at vi er minst like bra. Faktisk bedre.

Klikk på linken og se ; B-mennesker er ikke så verst lell....TENK!
Selv om vi burde holdt oss for gode til å være bedre, kunne jo bare sagt at vi er like bra i alle fall!! Ikke pent å hovere.
Alle spydigheter og festlige kommentarer taes heretter ikke til følge. På noen måte.

En fin morgen til alle
MORGEN-A og B-FUGLER
og god helg!!!!

5 kommentarer:

Britt Inger sa...

Hehe så bra!!!!
Jeg er akkurat som du, bare at jeg slipper å sette på vekkerklokka...
Skal ikke klage egentlig for Selma sover fort til 9... Oliver er noe tidligere da....
Men når jeg blir stor skal jeg jobbe nattskift, ha ha:)
God helg til deg og dine:)

mreteveian sa...

Jeg er det stikk motsatte og er oppe før fuglene... og må tørne inn mang en gang rett etter nyheter samt misser gullrekka til tider, på en fredag. Her hadde mannen lært fra før (ikke jeg) så han sjekka at jeg likte morgenkaffe på terrassen halv sju på sommeren, før han skrudde på storsjarmen ;-)
Ellers er jeg vokst opp med en type-B (nesten) som deg, - ingen snakk var mulig før etter hjemkomst fra skolen.
Jeg vet at som B kan hun til tider møte på større problemer enn meg, - men nå er jo butikker åpne etter fem, så noe lettere er det jo i disse dager... *blink, blink*

Kort og Søm sa...

Heisann..
jeg jobber best sent på kvelden og tidlig på morgnen..hm..og det fungerer jo ikke så lenge av gangen.."smiler"

LeKaQuilt sa...

He he endelig foreligger der bevis. Tror jeg er B menneske, ikke at jeg er trøtt og gretten tidlig må morningen, er bare innadvent, jeg ;o) Ha en riktig fin og kreativ uke, både tidlig og sent :o)

Tingelingeling sa...

Ja det er slik det er! Vi er bare innadvendte!! Jeg er faktisk i godt humør jeg, bare litt dårlig på koordingering og ord..

Jeg syns det var flott å få bekreftet at jeg er utholdende og holder fokus!

All tidligere negativ fokusering på starttidspunktet bør nå legges død. Det spiller jo ingen rolle så lenge man får ting gjort!

Det er jo fint at noen er A, og kan på en måte starte opp dagen med frokost, sette på maskiner og slikt.. Hvorfor skulle det ikke være fint at noen også er B??? Vi kan jo slukke lyset og ta kveldsrunden...
Ha en fin dag!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...