fredag 17. april 2009

Jo da jeg syr litt...

Jeg legger inn litt bevismateriale for fortsatt kunne falle inn under betegnelsen Quilteblogg...

Jeg har sydd bittelitt men, - helt mystisk hvor fort tia går, og hvor mye annet som kommer på timeplanen når den egentlig er helt tom...

Sosiale sammenkomster er jo aldri feil, besøk av og hos venner mener jeg, og det har som vanlig prioritet.


Opphold ute i sola er heller ikke mulig å komme utenom ettersom vi nå har sett frem til det gjennom vinteren, så der har det også blitt en del timer.


Litt kontrollvirksomhet og planlegging i forbindelse med restaurering har også tatt tid. For ikke snakke om det å skaffe seg informasjon. ( Enkelte av husets beboere ville kalt det unødvendig mye surfing, men pytt, det er ikke alle som skjønner hvor viktig det er å holde seg oppdatert...)Et par turer til nærmeste tettsted der det ene ærendet ble høyst nødvendig siden brillene mine fikk en kraftig slagside ettersom den ene brillestanga falt av. Jeg så for meg et litt mer påkostet utfall, men kom hjem att med de samme gamle og en ny skrue, godt festet. Også den andre fikk strammet seg opp, hvem kunne ikke trengt det, og brillene er klar for en ny periode. Strengt tatt hadde jeg sett muligheten for nye, men slik rent finansmessig i disse finanstider og selv om jeg ikke er direkte berørt, så var det kanskje greit å slippe å ta en beslutning så raskt. For det er en kjent sak at det å bestemme seg er IKKE min sterke side, det er vanskelig nok med de to tannkremtubene som for tiden er på badet, og som de nå - siden de er to dobler den traumatiske tiden. Når sant skal sies er brilleutsettelsen greit for kontoen også.. Veldig greit...


I tillegg er jeg for øyeblikket i en fase hvor jeg vurderer å bli litt mer som Lisbeth Salander. Og Tina Turner.. Jeg lurer på om imaget mitt burde blitt litt - kan jeg si "oppgradert". Samtidig vil jeg ikke vekke for mye oppmerksomhet.. Men vil heller ikke være en grå mus.. Men som vanlig har jeg ønsker i alt for mange retninger, kanskje jeg bare skal fortsette å være meg. Men med litt forsiktig eksteriørtilpasning. Det gjenstår å se om det er mulig..


Det er slett ikke slik at jeg er misfornøyd med meg selv, jeg er fornøyd jeg. Nå mener jeg ikke at jeg er fantastisk eller at jeg ikke kan bli bedre, nei mer slik at jeg syns at jeg er helt akkurat passe til mitt bruk. Og det er helt fint. Mitt akkurat passe meg består av en mengde muligheter og drømmer...og det er her nytt image kommer inn. Ny mulighet vil jeg kalle det.


Jeg har sannsynligvis hatt en skjult Salanderdrøm lenge. Og jeg jeg har lett etter støvletter.


Nå har jeg OMSIDER funnet dem. Jeg har sett for meg noe i mitt indre i lang tid, faktisk FØR jeg så at hun selveste Lisbeth, hadde DE støvlettene i filmen.


Jeg har prøvd nesten alle brilleinnfatningene i butikken og likte en som var veeeldig klassisk men veldig Clark Kent om dere skjønner, og de var mørke. Og så likte jeg en som var omtrent usynlig... Huff.. Kan bli vanskelig med kontrollert, gjennomført stil er jeg redd...


Hadde Lisbet Salander briller????

5 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Det var kjempe koselige stitchery. Koselig blogg, jeg har lagt deg til listen min :o) Sees

Kort og Søm sa...

Så flink du er til å brodere!
(jeg har også briller som kanskje burde ha blitt byttet ut, men de fungerer jo ennå.. :o)

Ha en fin søndag, her skinner solen!
Hilsen Fredrikke :o)

Tingelingeling sa...

Tusen takk begge to! Fint med sol - har det jeg også,men litt kaldt i dag! klem

Krikri sa...

Hei Tingeling.

Tusen takk for hyggelig komentar i bloggen min. Ikke var det bare hyggelig at du hadde funnet min blogg, men så fikk jeg muligheten til å finne din. Og dette besøket frister til gjentakelse. Ser ut som vi kan ha en del felles også. Ikke bare er jeg på jakt etter plasser som har muligheter for en matbit uten gluten og melk, men jeg kommer også opprinnelig fra ikke så langt fra Oppdal. Så Hardførr skal prøves på neste tur i området. Noen koslige stichery forresten. Blir moro å se hva de skal brukes til.

Krikri sa...

Etter nærmere lesing fant jeg ut at det var Harfødd jeg skulle oppsøke.:) Jaja, det er ikke greit.... Lurer på om det er alderen som.....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...