tirsdag 18. august 2009

Opplevelser ....del 1


En av mange hyggelige opplevelser i sommer var et tilfeldig møte med en Quiltebutikkeier, vel helt tilfeldig kan det vel ikke kalles når jeg visste at det var en Quiltebutikk i løypa, men litt tilfeldig var det likevel siden det var etter stengetid og vi fikk et kjempetrivelig møte med ELLEN og hennes datter i Sømna.
Skiltet var nemlig ute og åpningstiden var over. Jeg ropte forsiktig inn i butikken: "er det åpent eller stengt??" , og fikk til svar at det er stengt, men bare kom inn.... Jeg ble noe forvirret, men gleden var så klart ikke til å skjule...


Med et så fint velkomstskilt er det ikke tvil om at butikken tilhører en ekte Quiltehjertedame.. En av hennes spesialiteter er selvfargede stoff. Noen av dem er brukt i et kommende Quiltemagasin.

Det ble ikke med noen av dem siden jeg som vanlig er i ubestemt tilstand når det gjelder farger og hvilke farger jeg liker best. Jeg liker jo alle!!! Men til neste gang skal jeg ha det litt mer klart.. Tror jeg..


Det "måtte" bli med noen stoff og litt småtteri hjem, skulle bare mangle. Ikke noe som slår en handel med mennesker som gir noe av seg selv, der latter og prat er den viktigste ingrediensen..Og her er LINKEN til nettbutikken....

1 kommentar:

Kort og Søm sa...

Er spent på hva du kjøpte.. :o)
Riktig god helg,
Fredrikke :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...