mandag 24. august 2009

Sommeropplevelser 2..


Sommeren har på en måte gått som et eneste stort selskap, vi har feira tilsammen 310 år... på slik omtrent fem personer.... Den ene to ganger... I tillegg har det også vært et sølvbryllup, en kortvisitt i et diamantbryllup,en vennemiddag med påfølgende guiding og Operalunsj dagen derpå - og til og med litt andre begivenheter!
Et søskenbarntreff og en 75årsdag nå på slutten måtte gå ut, og er ikke med i antall feirede år, - men formen holdt jammen lenge uansett hvordan man ser det!
Det ble noen kilometer med bil, både nordover og sørover. Så oppsummeringen må bli slik; mye kjøring, mange ferjer, masse trivelige folk, mye god mat og masse kaker! Bildekavalkaden er nordfra og opplevelsene har vært mange og varierte. Alt fra Petter Dass til høye bruspenn.

En svak start på Winter Garden viser jeg her. Har fått laget en del skråbånd eller stilker, og måtte ty til noen egne stoff siden de jeg fikk tilsendt er for små å skjære på skrå. Jeg syns det forenkler arbeidet betraktelig når de er skråskjært. Det går raskt med store biter og jeg ser frem til å fortsette.


Disse to er ferdige til å syes sammen med rammestoff, men inntil videre har symaskina hatt sommerferie... Men det kommer, det kommer..
Etter en del om og men fikk jeg de siste pakkene på dette prosjektet. Jeg innrømmer at jeg ble litt betenkt da jeg fikk rammestoffene for ca en og en halv måned siden, OG fortsatt manglet to og tre... Etter litt mail fram og tilbake kom de to siste blokkene;- nr to og tre.
Mine bange anelser om at de hadde blitt glemt eller at de hadde kommet vekk på et eller annet tidspunkt var altså ubegrunnet.... MEN, jeg tror ikke de hadde kommet om jeg ikke hadde sagt i fra..... Moralen er at ting løser seg - på et eller annet vis...


Og så er høstkveldene over oss igjen. Så snart kalenderen bytta til august, kom duggen som varer til langt ut på dagen.. Og kveldene er mørkere. Det er tid for lys, vin og krimbøker...

4 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Halloen - jeg har også brukt en del av mine egene stoffer for å få til blokken. Er spendt på om de husker at jeg skal ha blokk nr 2 osv.....

Frøken Fjols sa...

Hei du !

Ser ut som du har hatt en fin sommer med mange hyggelige opplevelser - akkurat som det skal være. Her tar det litt tid å komme tilbake i hverdagsmodus, men jeg regner med at den dukker opp igjen snart. Pleier jo som regel å være sånn.... når nettene blir lange og kulda setter inn...
I mellomtida nyter vi sommerens siste krampetrekning !

Kos deg !

Kort og Søm sa...

Så fine broderiene dine ser ut!!
Ha en fin dag,
Fredrikke :o)

karna sa...

Så spennende sømmen din ser, jeg følger med. Godt å gå høsten i møte med så mange gode sommer minner.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...