onsdag 24. mars 2010

Snill, snillere, snillest


Jeg vet at jeg har lovet et syinnlegg, og dette blir jo nesten det, siden innlegget handler om syrommet. For nå er veggene slik omtrent ferdig. Det er bare de to tømmerveggene som er att. 

Jeg må klype meg i armen for å skjønne at det er sant! Som nevnt tidligere ble jeg tilbudt malehjelp på syrommet, og i dag er veggmalejobben gjort. Supersnilt altså! Jeg er så takknemlig for å få hjelp til dette. Malerinnen hadde malt/beisa veggene i sitt seteraneks, og det ble så stilig! Nå har hun gjentatt suksessen på mine vegger! Tenk det! 
Metoden er oljemaling godt tynnet med white- spirit slik at den blir litt gjennomsiktig før den strykes på med stødig hånd.

Ikke nok med at hun er superflink til å male, hun er også en bra Norsk lamrepresentant. Det kan jo være fint å bli minnet på i tider som disse. For dere har vel for all del husket lammelåret til påske?

Sjefen har heller ikke ligget på latsia, han har grunnet og malt tak og listverk, nå gjenstår et siste strøk og å male vinduene inni. Gulvet skal også ha en slags behandling, der er jeg fortsatt ikke helt sikker.. Å bestemme seg er ikke min sterke side... Det er jo så mange muligheter.

Tømmerveggene er et tvilstema, ønsker på ett vis å sparkle og male, - samtidig som jeg forstår det ugjennkallelige å dekke til disse veggene. Det er ikke bare å kjøpe nye på Byggmakker liksom... Jeg spurte Sjefen hvilken sparkeltype han tror vil fungere best i sprekkene: - " Det kommer jeg aldri til å fortelle deg...."  sa'n.  
Jeg tar hintet... Veggene blir nok bare grønnsåpevasket inntil videre..

Om det er noen som lurer på hva jeg har gjort?? Jeg tenker. Ja som for eksempel hva som skal inn på rommet, og hvordan innvielsesfesten skal være. Det er jobben sin det! 

Ha det fint så lenge! Vi snakkes!

7 kommentarer:

Laila sa...

Ser ut til at du får eit flott syrom her. Lyst og triveleg. Akkurat no har eg også veeeeldig lyst på nytt syrom, men det er berre fordi det f.t er kaosliknande tilstandar der - skapt heilt og fullt av meg sjølv.

Tingelingeling sa...

Ja jeg tror det blir fint! Gleder meg til dette! Selv om jeg har en mistanke om at jeg til tider havner på stua igjen...
Kaoset kommer vel snikende.. når jeg sover.... Kanskje?? Ellers så er det jo en fin ting å manøvrere i kaos da!

Haldis sa...

Kjekt med gode venner som stiller opp! Har nylig pussa opp mitt syrom, mannen stod for arbeidet. Er kjekkare å bruke rommet når det er lyst og trivelig, men blir fort kaos. Har mange prosjekt på gang som ligg utover i rommet. Ha ei god påske.

Bente sa...

Åhh...så heldig du er!
Eg skulle gjerne hatt eit lyst og triveleg sy-rom eg og. Mitt er eit lite BLÅTT rom, som for mange år sia var barnerom.
At eg ikkje malte det lyst før eg tok det i bruk til sy-rom, har irritert meg mange ganger.
No er det eit tiltak....tenk alt som må ut av rommet medan det blir malt,og kor skal eg gjere av det???
Men det fristar meir og meir, så ein dag skal eg gjere alvor av det...trur eg :-)

Lykke til med ditt, der kan du verkeleg kose deg.

2ne sa...

Ser ut som om du får et lekkert, lyst og trivelig syrom. Hørtes helt topp ut med en innvielsesfest på et syrom - synes nesten det hører med ja. Hehe..... Ønsker deg en riktig fin påske :-)

Anonym sa...

Klart du må ha innvielsesfest , skulle jo baaaare mangle !

Godt å få litt hjelp da :-)

God påske til deg :-)

Hege LH sa...

Ja, det passer veldig bra med innvielsesfest på syrom. Det er virkelig en merkedag... i alle fall for meg som også endelig har et syrom. Men ikke mulig å ta i bruk riktig enda. Men snart. Vanskelig å finne den optimale plasseringen av alt... ;-) Lykke til!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...