mandag 27. september 2010

En liten blomst


til dere som skriver hyggelige ting, som lurer på hvor jeg har blitt av og som sier at jeg må fortsette å skrive. Tusen takk!
Ikke alltid like lett å finne motivasjon til å skrive når dagene er ganske like og det skjer litt lite rundt meg. 
Nei, det er forresten ikke sant, det skjer masse, men spørsmålet er om det er av særlig interesse? 

Akkurat nå er jeg i gang med avslutningen av Angels in the Garden - endelig. Det skal bli fint å legge noe som er både stort og arbeidskrevende i "ferdigskuffen". Selv om jeg nyter veien til målet, er det greit å komme i mål også. Men det ikke til å stikke under en stol at jeg nyter veien mer enn målet.  Noe alle mine påbegynte arbeid er et tydelig bevis på kanskje....?
 
Det er også temmelig irriterende å ha så lite tid til rådighet, fordi formen svikter. Det er ikke stas i det hele tatt faktisk. Tålmodet er oppbrukt, jeg har vært snill, tålmodig og tatt det pent lenge!
Det er mye som skjer på helsefronten for tia, men alt tyder på at det vil ta tid før kunnskapen er oppdatert her hos oss og det er tilgjengelig behandling i Norge.
Puh! Neste gang kommer et gladinnlegg! Jeg lover.

Hei så lenge, vi snakkes!

5 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Det ER så KOSELIGT å "SE" deg :o))

Gleder meg til å se Angels in the Garden!

May Britt sa...

Noen ganger så må man bare ta vare på seg selv og tida flyr så altfor fort. Men du er savnet i bloggeverdenen :)

Vibekes lille grønne sa...

Enig i at det ikke er så lett å finne noe å skrive om når hverdagen er så stille.

Koselig å lese innleggene dine, og må de være så spesielle og meningsfylte hver gang egentlig?

Tålmodighet ja, det er en ting man virkelig får lære seg! Enten man vil eller ikke... Sender deg mange gode klemmer og så håper vi at effektiv behandling kommer snart, til tross for at de henger etter i helse-Norge.

Ønsker deg en fin uke uansett formnivå! Klem Vibeke :)

Tingelingeling sa...

Tusen takk for at dere er til! Det er fint å tenke på! I mens prøver vi hardt å komme i orden i huset og ute, få lagt litt planer for høsten og ellers være litt i farta..
Klem og takk
*glad og varm inni meg*

Hege LH sa...

Hei! :-)
Gleder meg til å se hageenglene dine, men jeg er like fornøyd med noen lekre blomsterfoto også. Synes blomstene er ekstra nydelige med noen regndråper på (og det er jo like så bra når man bor i Trøndelag). Men nå skinner sola fra skyfri himmel, det er godt med sånne dager innimellom. ;-)
Høstklem fra HegeLH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...