søndag 21. november 2010

Flere bilder fra utstillingen

Denne er jeg litt svak for, den er laget av gamle skjorte i skikkelig gammeldags lappeånd med gjenbruk, og etter prinsippet man tager hva man haver..
Timeglass i alle regnbuens farger.. 
Fotavtrykk er lagd av "det-jeg-har-på-lager-stoff"
Mer gjenbruk, veska til venstre er laget med basis et gammelt strammei broderi, lett gjenkjennelig for oss som fikk innføring i håndarbeid på sekstitallet...
Teppe sydd av silke. Nydelig tekstur og flotte farger. Den smale biten til venstre har innslag av kaviartube!! Spennende.
Over flyr engler i alle varianter.. Applikasjon og lappeteknikk, fra boka til Annie Downs "An Angels Story".  
En av damen i laget ble inspirert av Baltimore, etter mitt innslag om min vei inn i denne verdenen. Noe som så klart er litt stas... Hun har også sydd teppet under, med bruk av de samme teknikkene. Applikasjon eller needleturn kan føre til mye vakkert! Med bruk av flere ulike teknikker er det morsomt og slett ikke vanskelig.
En ekstra titt på disse blå under, som også var med i forrige innlegg. Det til venstre er sydd sammen med flere, der alle teppene ble veldig ulike. Klikk her for å se alle. Teppet til venstre har en søster som er like flott, det er i gylden farger, men det ble ikke med i denne omgang.

I tillegg er skapet fullt av fine ting, som jeg glemte å ta bilde av. Her er det punger, syskrin, toalettmapper, små brikker, bilder og andre fikse greier som er er sydd av flinke damer. 
Under er et flott teppe med stitchery. Masse detaljer og fine stitcherymønster. Denne er en BOM fra Qulteliv.Mønsteret er om jeg ikke tar mye feil designet av Bronwyn Hayes.
Sydd etter boka til disse to drifte damene. Fargene forsvant litt på bildet, selv om det er sart og lekkert, så er fargene finere i virkeligheten.
Flere vesker...
duker, vesker og et stilig forkle....
  
enda flere vesker på toppen, noen fine, søte veggbilder og inni skapet er gevinstene til heldige vinnere...
 Håper dere likte utstillingen vår.
Ha det fint så lenge! Vi snakkes!

5 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Så mye fint arbeid, jeg blir helt imopnert....

LeKaQuilt sa...

Dere hadde mye fint å vise frem. Likte veldig godt teppene sydd i Needle turn :o)

karna sa...

Så mye fint dere hadde på utstillingen deres, jeg er også fasinert av gjenbruk/bruke stoff som har liggende.

Timotei sa...

Oi, her var det mye fint å se! Inspirerende!

Vibekes lille grønne sa...

Så mye fint dere hadde på utstillingen! Veldig mange flinke folk rundt omkring, det er helt sikkert! Jeg var så heldig at jeg kom meg på en quilteutstilling for lokallaget forrige helg. Herlig å gå rundt å bare suge inn alt det fine og beundre fantastisk arbeid!

Ha en fin uke! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...