mandag 1. november 2010

Tur til Tynset i bursdagsgave

Jeg fikk mye fint på dagen min, og har planer om et par blogginnlegg om temaet. Jeg kan ikke for det, men jeg syns fortsatt gaver er stas, - det er veldig hyggelig med pakker i fint papir og med bånd. Jeg antydet at jeg ønsket meg ting som tar liten plass, om dere skjønner hva jeg mener... Og det fikk jeg jo, i tillegg fikk jeg mye annet som var veldig hyggelig å få!

En av de mest oppfinnsomme gavene var i fra ei supersprek syvenninne som hadde sydd to fine poser, den ene til smykker og skatter og slikt, den andre til koppen på Quilltemøte. Inni den siste var overraskelsen;  - et nydelig kort med turinvitasjon til Tynset med innlagt middag!! For den som trur at Tynset ikke er et fint turmål, ja så kan jeg bekrefte at det er feil!

En tur til Lappemor har lenge vært på ønskelisten min, og Tynset er faktisk et veldig hyggelig turmål! Noen dager etter burdsdagen ble jeg hentet og tatt med på gavetur. Nydelig kaffe på termos og omtenksom, fin matpakke var også innlagt i opplevelsen, -og som sagt middag før vi kjørte heim att, - full av inntrykk og trivelig samtale i god og varm bil. Kan det bli bedre?
Vi nådde så vidt borti vinteren, men med nypålagte piggdekk og en trygg sjåfør kom vi oss fint og vakkert frem og tilbake.

Blide damer som syns det var morsomt at de var målet for bursdagsgaven. Blant anna... Skobutikk er heller ikke å forakte... De som kjenner meg, vet vel at jeg har mer enn det ene skoparet jeg egentlig behøver, og ja, det er bra skobutikker på Tynset! 

Mye fine stoff, og mange fine modeller var oppsydd. Det er vel bare å innrømme: vi kjøpte litt, og for den som ser godt etter litt lengre opp, ja så vil de se at det stoffet på disken vil dukke opp i bloggen... snart.....Jeg kjøpte i tillegg denne fine veska, som er en veldig praktisk!
Jeg har installert When Cold Wind blow, og den fungerer kjempefint til prosjekt med mange deler.........

 .......og mange trådsneller..........
"Og at det er en nyttig ting kan ingen komme fra!"

Etter besøket på Husfliden og Lappemor, var vi som sagt innom en skobutikk, men også en annen stoffbutikk. De hadde mye innleggsstoff og diverse tilbehør til grei pris. Tok dessverre ingen bilder her. Det er ikke verst at et sted som Tynset har to stoffbutikker! Imponerende!

For den som lurer på hvor de skal få kjøpt lin i ALLE farger, ja så er denne siste butikken stedet. De selger symaskiner også. Eieren av butikken var i tillegg hekta på knapper, og det skal jammen være sant. Det var knapper overalt!! I alle størrelser, farger og former! De hadde også et bra utvalg med stoff til klær og gardiner. Vi gjekk ikke ned, men etter som vi forsto var det enda mer gardiner i kjelleren. Jeg kjøpte noen biter med silke og ei trådsnelle, - også klart noen knapper... Det var umulig å unngå knapper!

Om jeg trenger det jeg kjøpte??
- Selvfølgelig! Vent og se!

I følge Aukrust; " kjem en fra Tynset, så trivst'n overalt!"
Vi hadde en fin dag på Tynset, og vi trivdes der!

Vi snakkes! Ha det fint så lenge!

8 kommentarer:

karna sa...

Det største først; Gratulerer så mye med dagen som var, klem. Vi er vel ikke eldre enn hodet vårt pleier jeg å tenke. Herlig gave du fikk, og så lekker butikk det er bilder av. Skjønte at det var mer spennende på Tynset ,-) Lekker "veske" på deg, men hva er det du har installert?

Anonym sa...

Gratulerer med dagen som har vært. Opplevelser er jo den beste gaven man kan få - alt det andre har vi jo som regel mer enn nok av.

Tynset... Der har jeg faktisk bodd noen år. Har fortsatt flere gode venner oppi der. Hyggelig sted med hyggelig folk og fin natur .

Tingelingeling sa...

Jeg har "installert" et applikasjonsarbeid som sannsynligvis vil ta laaaang tid.. Det heter When Cold wind blow, og jeg skal prøve å vise litt etterhvert!

May Britt sa...

Så flott gave du fikk. Det er så koselig i Lappemors butikk. Bruker å stikke innom der på tur til Trondheim.

Vibekes lille grønne sa...

Sånne gaver er gull verdt! Dagen så flotters ut, både sosialt og shoppingmessig.

Tusen takk for veldig koselig kommentar på bloggen min! Det varmer og gjør dagen lysere! :D Klem Vibeke :D

Anne Heidi sa...

Så gøy at du fikk tur til Lappemor og Tynset i gave! Håper du kommer tilbake senere også.
God helg!
Lappemor

Tingelingeling sa...

Jeg kommer tilbake! Det var en fin butikk og en trivelig tur!

LeKaQuilt sa...

Ånei, jeg har gått glipp av at du hadde bursdag! Gratulerer så mye med dagen den 10.10.10 !!! Kaka så jo bare held digg ut, da :o) Glemte foresten muttern sin bursdag den 17 også..... tror det er noe som går...LOL....
Hærlig bursdagsgave. Hva annet kan en ønske seg enn en venns tid, og ett fantastisk flott reisemål med innlagt quiltebutikk. Høres ut som venner som må tas vare på :o)
Så ett forsinket Hurra, Hurra, Hurra fra meg, og ønske om en god helg! Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...