lørdag 13. juni 2009

Jeg tar utfordringen..

Jeg er muligens en dag for sent ute.....men jeg blir med på Meretes utfordring Nordiske føtter...


Det vil derfor bli en uke med fotbilder herifra.. Jeg har mye annet å melde også, men tiden strekker dessverre ikke helt til.. For å si det som det er så er det himla travelt! Må jo hvile litt innimellom også!!


Dagens bilde, som ikke er dagens, er tatt i forbindelse med at jeg ikke skjønte hvordan jeg hadde stilt inn kameraet.. Alt ble på en måte bare tull og frustrasjon..

Omsider fant jeg ut at jeg hadde kommet borti en bitteliten ubetydelig knapp som har ett eller annet med objektivet å gjøre,
og som ikke er ubetydelig selfølgelig.. Er det ikke typisk!
Hva og hvorfor husker jeg ikke, men det som er sikkert er at alle bildene ble en smule diffuse.... og nei, det var ikke tilsiktet eller et kunstnerisk valg.. Til slutt ble det litt mindre tåkete..alt.. Men muligens det er litt kunstnerisk tross alt?


Jeg innrømmer at Sjefen har hatt en del betenkeligheter og har stilt mine vurderingsevner i tvil, ikke fordi jeg hat tatt bilder av bena mine, det skjedde litt ukontrollert og var i for seg enkelt å forklare. Det som er vanskeligere å forsvare er hvorfor alle de diffuse bildene fortsatt befinner seg i bildelageret.....Det som skjedde i mellomtiden, eller kan jeg kalle det i prossessen, kommer jeg ikke til å si noe særlig om. Sannsynligvis best slik....

Hei så lenge!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

mreteveian sa...

Mye historie i et par (diffuse og klare) bilder av et par føtter!Jeg elsker slike "umulige" bilder som kommer av tilfeldigheter. Innimellom er det de som er selve blinkskuddet. Så spar på dem, du. Om ikke annet, så forteller de en historie som er bra å minnes. Minner, - det er det selvportrett med føtter en uke (kanskje) handler om. Håper uka blir bra! ps. et - tre eller fem: antallet må ikke være syv :-)

mreteveian sa...

Glemte å skrive at katteskoene var helt fantastiske!

Britt Inger sa...

Kule sko og fine bein:)
Morsom du:)
Ha ei fin uke:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...