tirsdag 10. mai 2011

Quiltedamer på vift

Quiltelagets aprilmøtet skulle få besøk av Syskrinet fra Heimdal. Damene i butikken fikk en god idé og spurte om vi heller kunne komme til dem, slik at vi kunne vi få se alt det de hadde, og ikke bare et lite utvalg.


Styret var enstemmig om at det var kjempelurt, minibuss ble rekvirert og tolv damer ble med innover, og tretten hjem igjen.

 Vi ble hentet i  buss ved fra Statoil, og det var god stemning og lystig snakk inn mot Trønderhovedstaden.
Ikke noe å si på humøret til baksetegjengen. 
Ikke noe å si på stemninga i det hele tatt.

Dette teppet møtte oss ute, og er helt nydelig. Dessverre ble ikke fargene helt bra, og fotografens skygge gjorde heller ikke susen.

Inger som eier butikken vil dessverre gi seg, vi håper hun lykkes i å finne en ny eier  til denne kjempehyggelig Quilteoasen!! 

Vi ble tatt vel i mot, og fikk god bevertning med kaffe, te, supernydelig sjokoladekake, frukt og Åstas kjempegode lapper. Elin, som også har drevet butikken i flere år, var med og hjalp til med spørsmål, klipping, stoffvalg, kort sagt var med og gjorde kvelden hyggelig for oss. Som ekstra bonus fikk vi 30% rabatt på alt Quilteutstyr. Slikt blir jo aldri feil....

 Her er det valgets kvaler ( kortvarig tilstand), før vi fikk fart på affärshumøret og Visakortene. 

 Mange nydelige utstillinger, og mange fine farger...
 Muffins, jordbærfarger og sommer...

 
Godt med en kaffepause med mye godt attåt, og i godt selskap. Alt som er hyggelig har en ende, vi takket for oss og kom oss på bussen igjen.


Nå teller hun meg også! Ikke verst, ingen mangler og vi har en i pluss!
 Her er den hemmelige ekstrapassasjeren som ble med hjem att! 
Jeg trodde ikke at jeg skulle få med meg denne turen ettersom jeg trodde turen skulle være i mai og jeg er opptatt. Jeg bomma  altså på kalenderen med en hel måned. Heldigvis ble misforståelsen oppklart i siste øyeblikk! Må nok innrømme at jeg syntes fristen for påmelding til Quilteturen i påskeuka var veeeldig tidlig, men det ringte ingen bjeller... Først når Prinsessemammaen sendte en tekstmelding ble det litt klarhet på min kalender. Jeg skal spare dere for detaljene.

Heldigvis var det ledig plass i bussen!


Alle var enige om at det hadde vært en fin tur! Tusen takk til Inger og Elin! Og takk for turen damer, dette var trivelig! Og kan gjerne gjentas for min del!
Ekstra takk til prinsessemammaen som fikk meg på rett kjøl! ( i alle fall kaldendermessig....)

Ha en fin dag!  Vi snakkes!

2 kommentarer:

karna sa...

Så godt du kom på sporet, og smart løsning til å "få sett alt". Håper du har noen fine maidager,-)

Gudveig sa...

Takk for turen! Nesten som om å få være med, med denne levende og fine reiseskildringa :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...