søndag 15. mai 2011

Fargetvil og en smule syvegring


Vi har vært ved Strynefjellet og der fikk jeg to dager med full avkobling. 
(Akkurat som om jeg ikke driver med det til vanlig? Det er jo stort sett det jeg gjør!)
Men altså; 
-Jeg var i alle fall i andre omgivelser. 

Og hadde blant annet satt av tid til det tilsidesatte prosjektet -monsterblokkene til teppet "When Cold Wind Blow". Det er en god stund siden jeg tegnet opp blokk nummer tre, og jeg har lagt frem stoff og tråd for N'te gang, uten at det har fått fart på nåla.

Jeg har nemlig fått et litt ambivalent forhold til mitt fargevalg, og lurer på om jeg var ved mine fulle fem da jeg dro i gang denne galskapen. I tillegg er blokkene er mye større enn jeg trodde, og jeg er i tvil om det ferdige teppet kan henges opp på stua? 
Ja, om det rett og slett får plass?

Grunnen til at dette ble valgt var mønsteret og fargene som jeg syns var litt "etniske". Mønsteret kan minne om gammel rosemaling, og sammen med de litt gulgrønne fargene, trodde jeg dette teppet kunne passe fint i stua på låna vi bor i. ( trønder/nordmørslån) 

Akkurat det siste,- tror jeg fortsatt på. Heldigvis.
Det er bare det at når jeg syr på dette, - blir jeg sååå lei av fargene, og lurer innimellom på om de er fine i det hele tatt? 

Derfor har jeg hatt en liten fargebriefing med meg selv, og har kommet til at det er vakkert med furuskog i gulgrønne nyanser..


Jeg innser at gulgrønne farger passer godt på furutrær... Hadde ikke blitt no særlig med for eksempel rosa eller turkis?  Eller? 
Etter at jeg fikk lagt dem ut ( skrukkete og fæle) ser jeg også at fargene mine "har noe". Noe udefinerbart som gjør at det blir litt klassisk i stilen. 
Vel.

Nå gjenstår det å beholde fargemotivasjonen til jeg har sydd sju blokker til. 
Time will show.

Her ligger de  tre på gulvet og jeg innser at fargene som ser ut til å være helt på bærtur, har en slags mening sammen med de andre blokkene...Det hjelper litt på motivasjonen. 

I min todagers vurdering ble jeg enig med meg selv om å bytte ut de to nederste sirklene med grønt. Jeg har klargjort to nye og de ligger her på over de brune. 


Ikke rart ting tar tid!! 
Det ser ut som "den kalde vinden " lirker seg litt videre... Det er håp i hengende snøre.

Ha det fint så lenge!  
Vi snakkes!


3 kommentarer:

May Britt sa...

Syns du har valgt fine farger jeg :) Så bare fortsett. Har sjøl tvilt mange ganger på om de stoffene jeg har valgt har vært de rette, men da teppet er ferdig så har jeg blitt veldig fornøyd allikevel :) Lykke til.

Huset i midten sa...

Det ser da kjempeflott ut! Og som du sier, når man ser det sammen blir det enda bedre :)

karna sa...

Nå det er litt lang ,-) behandlingstid kan en virkelig lure på hva en tenkte eller hvor en var. Kjempeimponert over din tepperprodusjon, men også selv hvor viktig det er å ha noe å la tankene jobbe kreativt med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...