mandag 17. mars 2008

Fra vår til full vinter på tre dager

På lørdag ble det ny kaffe i solveggen, og jeg jaktet på våren med kameraet. Her er det narsisser på tur opp. Men det ble et kortvarig opphold i dagen..

Blåveisen hadde mange knopper og det var liiiiike før den lyste i vakkert blåveisblått. Det må tilføyes at det er store snømengder utenfor bildet....

På lørdag ettermiddag kom uværet innover og det la seg som en grå vegg. Og med ett var steinbenken kvit og kald igjen...

...og søndag snødde det enda litt til....

og enda litt til kom i dag mandag......
Det var opphold med sol først på dagen, nok til at det ble nok en kaffekopp ute for Sjefen. Jeg var litt sliten og tok min ved ovnen.
Posted by Picasa

1 kommentar:

Mia sa...

Hei på deg, Tingelingelig (herlig navn)! Og takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Jeg tror ikke jeg har vært her hos deg før, så nå har jeg tittet litt på dine tidligere innlegg. Hadde dere høylandsfe tidligere, og hva skjedde så med dem (min kjære drømmer om høylandsfe, men for meg ser de såååå store ut)

Våren var på besøk hos oss også (ingen blåveis å se enda, men masse "liv" i hagen ellers) men igår kom snøen og den kalde nordavinden, som her gjort sitt til at påsken blir nok feiret innendørs hos oss. God påske til deg og dine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...