tirsdag 21. desember 2010

Det skader ikke å høre

....VERDT Å VITE med Anne Synnevåg hos Rutts Tankespinn  HER. Til tross for at det såes tvil om  XMRV sporet med rapporter fra Storbritannia, - er det likevel nyttig å høre hva som blir sagt i dette gjennomarbeidede radioprogrammet. Anne Synnevåg har intervjuet både nordiske og  internasjonale forskere.
Marias Metode har et godt innlegg her om disse rapportene HER. Hun skriver grundig, faglig og lettforståelig om  forurensing av prøvene og metoder.

Tiden vil vise hva som er nøkkelen. Inntil videre får vi holde motet oppe, holde sinnet åpent og ha klippefast tro på bedre tider.

Ha det fint så lenge! Vi snakkes!

4 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Heia, er bare innom for å ønske deg og dine en riktig god jul, og ett godt nytt år !
Ta godt vare på deg selv og din :o)
Klem

Vibekes lille grønne sa...

Motet må vi holde oppe ja! Innom og ønsker deg en strålende og avslappende jul med masse "god" form!

Kommer sterkere tilbake med mail etter jul. Det ble litt mye her også, men nå er jeg også tilbake i vanlig form heldigvis!

Klem Vibeke :) :)

Lev Livet Lett Lokki sa...

Ja nå tror jeg vi nærmer oss noe...!! - og så måtte jeg bare stikke innom deg og ønske deg en Vidunderlig Jul - med mye god hvile ;))
Takk for alle varme kommentarer fra deg - du er et hyggelig bloggbekjentskap!!
Mange varme juleklemmer fra Lokki

Krikri sa...

Tusen takk for alt du har delt av levd liv, tanker og filosoferinger i året som har gått. Jeg liker å komme på besøk her hos deg og jeg er veldig glad for komentarene hos meg. Ønsker deg et GODT NYTTÅR!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...