torsdag 2. desember 2010

When Cold Wind blow..

 Med 22 minus og litt sno, ja da kan man trygt sy på "When cold wind blow"...
 Jeg er i siget igjen, og har fått ordnet alle bitene til denne. Noen må skiftes ut pga fargen, men jeg har lagd ferdig de store sirklene, - brukte plastmaler denne gangen, tråkle rundt og strøk ned sømrommet.
Alle bladene er ferdig utklippet, men mangler litt stilker. 

Bladene har jeg fingerpresset og deretter limt ned sømrom med limstift. Det er ikke lurt å lage flere enn de man rekker å sy på.. Jeg syns limstift-limet er litt lettere å sy igjennom enn Roxanne limet, jeg bruker det også, - til å feste bitene med på underlaget. Bruker veldig lite. Men dette er helt sikkert smak og behag... Jeg aner heller ikke om noen av dem "skader" stoffet? De gjør forhåpentligvis ikke det...

 Vi har bodd i denne HEDDA-hytta flere ganger i høst, og den som ser godt etter kan se reisestrykejernet på benken. Enkelte antydet at det var litt sært å ha med strykejern på hytta? Det er da vel ikke det?

 Lite, hendig og med damp.. Praktisk.

Ha det fint så lenge - vi snakkes!

3 kommentarer:

karna sa...

Så spennende prosjekt, imponerende. Det blir spennende å resultatet. Også så kjekt med egen syhytte. Ha fine advenstdager.

Anne sa...

Skjønner godt at det er bra med strykejern på hytta jeg. Har det sjøl :)Ser ut til å være ei god syhytte!Kos deg med applikasjonen!

Vibekes lille grønne sa...

Klart det ikke er sært med strykejern på hytta! Gruelig kaldt for tiden, mister helt lysten til å være utendørs.

Lykke til med spennende syprosjekt også må du ha en god helg! Klem! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...