tirsdag 26. februar 2008

Gode venner og ny bil

Endelig tilbake, og jeg har hodet opp og beina ned igjen. Betalinga for turen til flatbygdene ble to dager i vannrett stilling, uten kontakt med både meg sjøl og omverdenen, men nå har jeg fått meg en nødvendig dusj, en normal frokost og livet ser straks litt lysere ut.
Vi har henta bil på Hamar, vært sammen med min kjære sønn og hans flotte kjæreste, besøkt gode venner, - med andre ord fått mye positiv påfyll. Vi dro på torsdag morgen, jeg ble parkert i gågata i Hamar mens bilene ble byttet om fra en stk grå til en stk sort. Denne gangen er det mulig å se at vi har bytta. Men merket er det samme engelske. Denne ligner litt mer på en vanlig bil inni, det var først litt uvant, men går fint å venne seg til. Heller ingen bakdel at varmapparatet har 40% bedre effekt ( og ja, det sier en hel del om den gamle..), motoreffekten er økt, jeg aner ikke hvor mye, men det kan fint avkrysses for merkbart..I tillegg er det nå hvitt tak, safaritak, - det må nesten bli Afrikatur..

Oppholdet var utmerket, vi fikk bra stell og nydelig mat hos trøndere i eksil. Ekstra hyggelig at min sønn og Malin også ble invitert. Da fikk vi ekstra tid med dem. Vi rakk innom mange, men slett ikke alle vi ønsket. Jeg hadde et bittelite håp om få til en liten tur til Baltimorehjelpen, Lisbeth, men det må vente til senere.

En shoppingrunde ble prioritert på fredag sammen med en liten visitt til mine ekssvigerforeldre. En energibrist underveis utløste en lengre kafèpause og avbrekk i planen.Men vi var innom en liten tur, og Ingrid nøyde seg ikke bare med å se fra fjerde etasje, nei hun trosset manglende heis og glatt føre for å kjenne på nybillukta!! Fabelaktig dame!! Jeg hadde som mål å finne en ny ytterjakke, men det ble resultatløst. Fant litt andre klær, ikke verst bare det.

Litt flaks hadde vi på vårt overraskelsesbesøk på Hanstad. De var heldigvis hjemme, og vi fikk kaffe,medsendt livreddende frukt og et veldig hyggelig øyeblikk. Forslaget om nytt besøk under Martna`n er under seriøs vurdering..
Et hyggelig øyeblikk var også turen innom Hjellum, med spørsmål og interesse som gleder en nybileier!

Turen hjem gjekk fint, og det var hyggelig med varm bil, gammel musikk og god kraft i motbakkene. Vi liker oss begge på tur, det er alltid fint å være underveis til noe.
Og så er det fint å komme hjem att etterpå...

1 kommentar:

magne sa...

Ooops en kommentar!
Det var særs hyggelig og overraskende å få besøk slik uventet. Artig med slike bloggesider også;) får liksom fulgt med litt mer på hvordan ståa er. En oppfordring: Kom att til sydligere strøk i Mart'n! Kanskje vi kan finna på noe sprell!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...