fredag 29. februar 2008

Skuddårsdag

slik var det i fjor på samme tid...
De fleste februardagene har vært slik...
Blå og vakre.
og arbeidsomme for noen av oss..

Det er helt utrolig at det allerede er mars i morgen. Og skuddårsdag i dag!! Lurer på hvordan det er å ha fødselsdag hvert fjerde år. Det hadde vært no det! Men årringene kommer vel på uansett...
Som dere ser er bildene fra i fjor, det skyldes at fotoapparatet er på skitur i dag. Sammen med Husets Mann og Banksjefen. Sikkert flott med befaring på en dag som denne.

Jeg oppdaga til min overraskelse at det var vårstemning da jeg kom ut. Med rislelyder og god temperatur. Det kan bety kaffe på stabburstrappa i nær framtid. Før om åra har vi starta tidlig, med skinn og fiberpels ( og ofte varmedress ) og termokopper. Men denne sesongen har ikke kommet helt i gang. Ikke solmålingene mine heller. De få dagene det har vært sol har vi ikke vært hjemme og de fleste dagene har hatt veldig variert skydekke. Det har ikke gitt gode muligheter for telling av solminutt....Ja nå er det jo snakk om timer da..

Der fikk jeg endelig venstremarg. Dette er et mysterium. Jeg lurer på mange ting, - skulle gjerne visst hvordan man får brukt "blogger" til å legge inn bilder etterpå?? Å legge inn først går fint. Og hvorfor kan noen bilder forstørres når de klikkes på, andre ikke? Har en liten mistanke om at det skyldes hvilken metode man legger dem inn med....Hmmm.... Skal tro om det er sunt å lure på så mye???

I går kveld ble jeg med ei venninne på møte i Quiltelaget. Det er alltid hyggelig. Det er ekstra morsomt med "vis og tållå", som det kalles her da. Alltid noen som lager masse fint.

Men siden ikke noe er kostnadsfritt, så er ikke formen den beste i dag... litt "frakoblet" kan man trygt si. Men jeg ville så gjerne ut en tur. Til tross for at jeg blir litt satt ut etterpå..
Signalene hjernen sender til fingre og munn og øyne er ikke helt presise på et vis. Kommunikasjonen kroppen i mellom går på en måte litt i stå. Ja ja.. Greit å være alene i dag da, jeg kjenner meg helt klart litt overskya.

Og det på en soldag som denne!

Og mine forsikringer om at "sol, det er noe du har inni deg" - ja jeg innser det,- det holder ikke! Soldager er best!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...