torsdag 14. februar 2008

Med hjarte på rette staden 2

I dag må det litt oppattrydding til. Hjertene fra i går forsvant ut fra teksten, i min iver etter å forandre malen til bloggen. Så her kommer mine Valentin hjerter. Enkelte familiemedlemmer vil si at det slett ikke er uventa. Å ikke bestemme meg altså. Målet var å finne den jeg likte best. En umulig oppgave...Det er vanskelig å bestemme seg... Av og til kunne jeg tenke meg å like bare en ting. Men det gjør jeg altså ikke. Jeg har lett for å syns at det meste har sjarm.. Det sier seg sjøl at det tar litt tid i beslutningsfasen. Men det medførte jo at hjertene kom på riktig dag i det minste. Posted by Picasa
Det er fortsatt overskya og lett snøvær, så mine solmålinger går dårlig. Det er heller ingen fare for snømangel i vinterferien. Men kveldene har blitt mye lysere og jeg syns tia går fort. Vips så kjem våren..

I kveld er det quiltekafe i Quiltelaget mitt, men jeg slått meg til ro med å være hjemme denne gangen. Det har vært litt for mange aktiviteter, og jeg må desverre sortere ut det morsomste denne uka. Det blir pizza i heimen i stedet. Fint det også. Ikke minst fordi Nestsjefen ( han påstår at han ikke er Sjefen,- da blir det to Nestsjefer da..) har kjøpt med pizza fra Peppes. Det betyr kjøkkenfridag...

Og så fikk jeg et veldig hyggelig kort i dag med Valentin ønsker og sammen med et avisutklipp. Å bli gjenstand for omtanken fra en snill brevsender! Det er koselig det!!

1 kommentar:

Sigrun sa...

Hei
Så fin blogg du har. Masse fine ting har du sydd. Jeg måtte le litt når du skriver om vaskingen av stoffene, jeg hadde den samme opplevelsen for noen år siden, da jeg måtte vaske alle stoffene mine. Naboene her jeg bor lurte veldig på hva jeg drev med....:-)). Nå legger jeg de nyinnkjøpte stoffene mine rett inn på vaskerommet, de kommer ikke inn på syrommet før de er vasket.
Tusen takk for hyggelig hilsen i min blogg. Ønsker deg alt godt og at du også får en god vår. Du er tøff som skriver så åpnet om sykdommen din.
Jeg kommer snart på et nytt besøk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...