lørdag 12. april 2008

Hyggelig quiltekafé og dramatisk ras

Torsdag var det Quiltekafe og det var kjempehyggelig.

Siden jeg ikke fikk tatt så mange bilder får Bodil være representant for "Sjå og tållåst" med sin nydelige duk, med inspirasjon fra Rie og Hilde's bok Quiltegleder. Den er håndquiltet og vakker. Jeg er imponert.

Det er ingen problem å finne tema, og praten gjekk som vanlig lett. Det møtte en tolv- fjorten damer, og det var mange imponerende resultat.


Fredag starta med et brak bokstavelig talt. Jeg trodde det var et fly, men siden det aldri forsvant forsto vi at det måtte være et steinsprang. Vi kom oss ut og fikk med oss avslutningen. Det var litt av et syn, og mye lyd!
Det kom store mengder med stein, jord, snø og vegetasjon. Mektige element i fri dressur.
Med litt godvilje kan man se jorda har rast nedover fjellsia. Det er ikke akkurat uvanlig med ras på denne tia, tvert i mot. Men det er alltid fasinerende å oppleve naturkreftene på nært hold. Og det er lett å skjønne at man må ta hensyn til dem.


Jeg får gjort så lite for tia at jeg tyr til tidligere prosjekter. Under ei "fiskeveske" med fiskestoff og sluk som glidelåsglider, jeg sydde den til ei god venninne. Den brukte jeg alt for lang tid på, og da skjer det som bruker å skje, stoffmotene forandrer seg... Jeg tror jeg må bli litt flinkere til å velge klassikere, eller satse på neste runde....

Senere ble den sorte med katter og hunder sydd til Mariannes fortiårsdag. Den er sydd etter Elin's modell fra kurs i Quiltelaget. Og med litt "safere" fargevalg. Har tenkt å sy ei til meg sjøl også, men det drar ut.

Jeg satser på inspirasjon og mer energi fremover. Skulle så gjerne gått berserk i hagen også! Hittil har det vært relativ begrensa berserkgang...

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...