onsdag 23. april 2008

Vaske vaske vaske..

Quiltemagasinet dukket opp like før helg og jeg fikk så lyst til å sy denne stjerneduken med rosestoff. Etter litt leting på lageret, innser jeg at jeg har stoff.. ( merkelig ) Men de er ikke vasket.. Nå hadde det vært greit om de var vasket før de ble lagt i hylla! Helt slik plutselig går det opp for meg at det skulle jeg ha gjort... Det skjer bare slik sporadisk, og ingen hjelp i det når jeg har lyst til å sy NÅ! For det betyr forsinkelser.

Jeg bestemmer meg for å begynne i alle fall, og vasker mange runder i maskina,

henger dem ut på snora


mens andre venter på tur i baljen.


Haugen med stoff vokser etter flere omganger ved strykebrettet , og jeg er den lykkelige eier av ferdig vasket og strøket stoff,- klart til bruk! Men nå har jeg brukt opp kreftene, og må vente på neste bølge...


Men nå har jeg bestemt meg, jeg skal ta litt etterhvert, da går det sikkert fint! Og jeg har forøvrig INGEN planer om å bruke mer stoff enn jeg kjøper i 2008. Men vaske dem - det skal jeg!!


I går var det ny tur til tannlegen. Dette skal bli morsomt,- sa han da han såg over fyllingene som skulle skiftes... Jeg kan ikke si at jeg delte hans begeistring.. Men det gjekk så fint så, og vi var begge godt fornøyd med resultatet.


Det gjekk nytt ras i dag tidlig, men ikke så stort. Men det ramlet ganske mye lell.

Det er quiltemøte i laget i morra kveld, må dit for å få litt sosialt påfyll og inspirasjon.

Våren kommer sakte men sikkert, og jeg må snart ta blomsterbedene før de storvokste staudene, brennesle og de andre tøffingene får overtaket.. Men det må bli en annen dag.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...