torsdag 3. april 2008

Vår igjen....


Det ble en laaang bloggepause dette. I dag fikk jeg endelig lagt ut Highlandbilder, de har vært bortimot klare en stund, og jeg er såpass i siget at jeg vil samtidig forsøke å oppdatere tingenes tilstand på Landet. Sjefen kom vel og vakkert tilbake fra sin "spaferie", og han fikk spa så det rakk....De fikk også to dager med kvikk lunsj og appelsinvær..
"Spaopphold" ble det også på huset sønn og hans kjære. For en overnatting på mor og fars seter ble det uforholdsmessig mye måking. De måkte TRE trinn ned til trappa, og på østveggen gjekk snøen helt opp til loftsvinduet! Måking ned til veden i fjøsskjulet ble også en utfordring..
Påska gjekk alt for fort, og jeg fikk hverken fotografert snømengder eller blogget. Det kom ikke mer snø og bra var det. Litt ergelig å ikke kunne vise den siste, men jeg fikk ikke tak i kamera før dagen etter og da var liksom vitsen borte. Så det. Nå er vi omtrent tilbake til start, det vil si vi er litt lengre framme i våren. Blåveisen har til min store forundring kommet fram igjen og den er i i full blomst! Det er fortsatt mye snø på jordene, men den temperaturen som har vært de siste dagene er skikkelig vårmedisin. Det smelter fort.

Forkjølelse er også et sikkert vårtegn, og jammen ble vi ikke hardt angrepet begge to. Jeg har hatt flere dager i vannrett tilstand med full pakke, Sjefen stiller med feberblanke øyne og svakt intitiativ nå. Vi er for øyeblikket et noe stusselig team..

Lite fremgang på syfronten. Men litt englearbeid har det vært. Sneglene og hjerteblokkene er ferdig og er her vasket for å ta ut den blå merkepennen.....En jojo mangler..


og en stor engel er under arbeid. Den mangler ansikt, hårsløyfe og fire eller fem jojoer på hver side. Siden jeg har hatt problemer med synet har det gått veldig trått i det siste, har vært til optiker, men det er nok bare enda ett av ME symtomene. Det er ikke noe nytt, men legen ville at jeg skulle sjekke for sikkerhets skyld. Det har vært en dårlig periode igjen og dagene blir ikke lange nok til alt jeg ønsker å gjøre. Om det i tillegg skjer noe uforutsett, må jeg forandre mine egne planer for resten av den dagen. Og ofte dagen etterpå også...
Her er en ferdig blokk til Baltimoreteppet. Jeg har sett på May Britts blogg fra marsquiltemøte, nydelige Ferdige tepper.... Jeg undres virkelig om jeg.........

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...