mandag 6. juli 2009

Dagdriverliv og små innrømmelser..

Når det er så fint sommervær er det både fint og nødvendig å ligge og se litt opp mot himmelen innimellom. For min del er sommervarmen helt perfekt og jeg ser ingen grunn for å ønske meg noe annet. Det kan ikke bli for varmt for meg. Sannsynligvis er jeg født på feil breddegrad.. Så nå er det om å gjøre å utnytte dagene og lade opp!

Ja så var det den lille innrømmelsen da.. Jeg har begynt på et nytt prosjekt. Ja det vil si, jeg har begynt på flere, men det får vi ta litt om senn..

Det er ei god stund sia at jeg bestilte boken"When the Cold Winds blow" ( et paradoks siden jeg liker best varme...) Fra Blackbird Design av Barb Adams og Alma Allen. Jeg har sett for meg at quilten Winter Garden kunne passe fint på stua sammen med de fargene vi IKKE kommer til å bytte ut, og mønsteret er passe klassisk. Her er det ikke nye trender som gjelder, her er det om å gjøre å få ting til å passe inn leeeenge. DET er nemlig tidsbesparende...Med alt for mange rom og alt for mye hus er det umulig å følge fargemotene..

Jeg har tenkt og tenkt, - vurdert og tenkt igjen - om det er lurt å starte på et nytt applikasjonsprosjekt. Det er det sikkert ikke..... Men nå har jeg altså gjort det da... Det kommer ikke til å gå så fort og jeg lover ingen ting..

Jeg har bestilt BOM, den første blokka er klargjort og jeg er så vidt i gang. Jeg bestilte både bok og stoffpakker fra hyggelige
COTTON PATCH QUILT SHOPPE

( klikk på linken ) hvor superhjelpsomme Doni har gode løsninger.

Nå skal det sies at stoffet til urnene er litt for små etter vask, men jeg har forventninger om at det ikke blir noe problem når jeg får gitt beskjed.

Ha fortsatt fin sommer!!

7 kommentarer:

Stina sa...

Ska bli härligt att se din quilt ... lycka till med din.. jag dagdrömmer om min än..;o))

LeKaQuilt sa...

Den boka har jeg også bestilt! Og mnd bom :o) Har ikke fått det enda, men det er sikkert rett rundt hjørnet...... Forresten ikke noe billing link..... måtte også ha Iced Mocca fra Buggy Barn ..... jeg bare MÅTTE !!!!!

LeKaQuilt sa...

Glemte å si at døgnet har ikke flere timer her hvor jeg bor. Det er jeg som er heldig - er skoleelev og har laaaang sommerferie ;o)

Merete sa...

Nydelig prosjekt du har startet på da, skjønner godt at du ikke klarte å å stå i mot her:-)

Kort og Søm sa...

Bøker er alltid spennende, gleder meg til å se hva du lager!
God sommer,
Fredrikke :o)

Anne sa...

Dette ser ut som det blir et skikkelig utfordrende - og lekkert - prosjekt! Klart du bare måtte ha det :) Du har mye fint på bloggen din, nå har jeg kost meg med nydelige foto og underfundige betraktinger, god sommer til deg :)

LeKaQuilt sa...

Det er kjempekoseligt å sy sammen, vi holdt på fra i 12 timer..... Skikkelig vitamininnsprøytning :o)
Håper det går i orden med en sydag til uken - man fortjener sånne dager iblant !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...