lørdag 11. juli 2009

Endelig...

Denne gangen har jeg ventet lenge, leeeenge på Sunshine Frolics!Grunnen er Visa forklaringen i et tidligere innlegg sammen med null respons på email, men etter en ekstra bestilling av et blad og et mønsterhefte ble det endelig et gjennombrudd! Og for en gangs skyld kom pakken LENGE ETTER at jeg ble ferdig med den siste..


Ikke så ofte det skjer...Det kom to pakker - med alt det innebærer. Jeg fant det best å bare hoppe i det og har igjen limt mønstrene på vinduet for å tegne av. Det fungerer helt fint. Jeg har også skjært ut noen av bitene. Denne gangen skulle det syes to rammer på broderiet...


Tegnet opp med tusj på begge..


Og til og med sydd sammen noen av den med rammene...


Men ved sammensying ble jeg litt for ivrig og sydde sammen kortsidene på den ytterste rammen FØRST, i godt tempo skar jeg av kantene FØR jeg oppdaget at jeg hadde tenkt litt feil.. Det vil si jeg hadde vel egentlig ikke tenkt... Derfor ble det noen biter som ble litt korte.....MEN siden det handler om lapper så tok jeg bare og sydde sammen bitene og vips så er det helt i orden igjen! Vi snakker jo om lappeteknikk.. gjør vi ikke??? Og her ble det lapper, riktignok flere enn først antatt, men men...greit nok! Da skulle alt være i skjønneste orden..


Og dette burde innebære at jeg var startklar! Men...

Jeg fikk bli med Sjefen på jobbtur og skulle være i hytta over og var godt utrustet med passende arbeid..Trodde jeg... Jeg tenkte å sy mens jeg ventet. Jeg hadde tatt med tråd, nål, syutstyr og påtegnet stoff, men vatten lå i skapet hjemme...
Heldigvis hadde jeg tatt med teppet som sakte og noe usikkert blir quiltet for hånd, og jeg fikk sydd litt på det i stedet.. Jeg har hatt litt vegring for å begynne, så det var vel en mening med forglemmelsen...


Jeg vet ikke hva som har stoppet meg, men jeg har gruet litt for å begynne selv om jeg liker å håndquilte..Men nå er jeg i alle fall i gang!

Tro det eller ei... jeg fant også en butikk med Quiltestoff....En liten luftetur i ny og ne er slett ikke å forakte!!

6 kommentarer:

Laila sa...

Dette såg interessant ut. Er det ein BOM der du får både mønster og stoff?

Merete sa...

Så godt at mønster og stoff endelig dukket opp, vi har jo ingen andre prosjekter å sy i mellomtiden vel:-) Nydelig blir i allefall dette!

LeKaQuilt sa...

Det ser ut for å bli ett flott teppe - jeg har ikke sett dette mønsteret før. Leit at du skar feil, men som du ser er du ikke alene :o) Å starte håndquilting på et stor prosjekt er en kneik å komme over, men så er det bare så koseligt å sitte med - er glad du er i gang :o) Ha forstsatt en fin lørdagskveld og søndag :o)

~Marica~ sa...

Vad fint ditt täcke kommer att bli när det är klart..Du har valt fina färger till det :) Lycka till med handquiltningen på ditt täcke..

karenfae sa...

the patterns are pretty and I bet they will look great when you are finished with them.
Karen
http://karensquilting.com/blog/

Kort og Søm sa...

Gleder meg til å se det ferdig!! :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...