søndag 12. juli 2009

Jeg lurer på hvor Julie og sola er blitt av???

Spørsmål og solstikk.......
Hvor har det blitt av deg Julie? Jeg mener bloggen din; Julies tilværelse eller Julies nye verden eller noe i den retning?? Nå som vi hadde det så hyggelig med utvekslinger og slikt. Jeg har vært litt dårlig på å kommenterer i det siste, men det betyr jo ikke at jeg er likegyldig!!


Jeg lurer også på hvorfor det ble overskyet nå som det var så god sommerstemning? Jeg VIL ha sommer, mye varme og sol! NÅ!


Jeg ser meg snart nødt til å finne meg ei sydhavsøy med ei ledig stråhytte. Med litt strøm, ikke mye, det er nok med et støpsel eller en skjøteledning til nærmeste stråhytte med aggregat - til symaskina mi, - eller kanskje ikke, jeg har lenge tenkt på muligheten for å bli medlem i Featherweight klubben eller kanskje heller menigheten. Menigheten for de med gamle symskiner, virkelig gamle med sveiv og greier...Hvem trenger vel datastyrt maskin og og fancy dippedutter?? Eller kanskje jeg kunne sydd applikasjonsarbeid etter sydhavsmetoder??Ikke mye som slår det som kommer fra dem uten alskens kjekt å ha utstyr..

Da kunne jeg greidd meg uten strøm også! DET hadde vært no det!! Det kjennes akkurat nå ut som om jeg er på fullstendig feil breddegrad......

Men det er mulig jeg burde hatt et lite garasje eller skal jeg heller si syromsalg først......

3 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Vell, for det første så er jeg ikke det minste overrasket over at du har mange stoffer med roser på. Jeg vet ikke hvor mange jeg har, men de er der, og lever sitt eget liv i en hylle, og til stadig dukker dem opp på meget overraskende plasser :o) De er rett og slett ute av kontroll!
Jeg blir gjerne med, til sydhavsøya, altså. Jeg har erfart at det er ganske så mye stoff en kan få i ikea bag'er og jeg har sveivemaskin - med den følger det en koselig historie, den skal jeg ta på bloggen min en dag!! Jeg har baren en betingelse til den sydavsøya - det må komme en postmann dit, av og til - for ellers, hvordan skal det gå med BOM'en vår fra "over there" ??

karna sa...

Titter innom deg, men har ikke vært så flink til å legge igjen spor. Håper sommeren er fin hos deg å. Nå skal jeg snart se å få sydd noe ,-)

LeKaQuilt sa...

Hallo - ja, nå er den kommet, ble også ovrrasket over størrelsen på blokka. Phø, tenkte jeg når du kommenterte størrelsen, hvor ille kan det bli - liksom? 12 inch, 18 inch ??? Hadde IKKE forestilt meg at det skulle vært på 28.5 inch. Det er en utfordring!! I morgen, sydag :o) Kos deg med Jazzfestival!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...