onsdag 1. juli 2009

Sommer sommer sommer..

optimal sommerfølelse....

og uslåelig skjønnhet..

Må ta med litt reklame for Kristiansund i dag - den hyggelige byen på alle lanjanj'

Jeg anbefaler Tahitifestivalen på det varmeste..Det er for sent i år, det er klart. Men nye sjanser kommer.. Det er korte avstander og intimt, til og med mulighet for å ankomme konserten med SUNDBÅTAN.

Vi var på konsert med Status Que, ja tenk - de har vært i Midt-Norge og de holdt en energisk og utrolig bra konsert, men jeg har ikke sett en eneste avis med "litt mer enn lokalt tilsnitt" har nevnt det..Slike ting som skjer litt i utkantene er jammen ikke mye ensa på.. Men det var bra; det var kjempebra!! Og de gamle er eldst..

I sitt tiende festivalår har det blitt som som Frode Alnæs ønket, han ville skape Norges triveligste festival, og det er jammen innfridd! Det var myke holdninger og vennlighet fra første møte med parkering og etterpå ved inngangen. Og alle var blide og forekommende. Vaktene hadde synlige vester med påtrykt TRIVSELSVAKT. Kan det bli bedre?

Ønsker alle fortsatt gode varme sommerdager!!!

Posted by Picasa

3 kommentarer:

LeKaQuilt sa...

Festival er sikkert morro, ekstra pluss er finværet! Vi har vært og kjøpt vifte i dag, og kan ikke forstå at vi ikke har gjort det tidligere :o)

Merete sa...

Featival er topp, spesielt når været er slik som nå! Mye flott å se på bloggen din. Ønsker deg en fortsatt god sommer!

Kort og Søm sa...

Hei, nydelig blomst da!
Og de sticheriene litt lenger ned på siden var kjempe fine :o)
God sommer til deg også, her er det varmt, varmt, varmt.. :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...