onsdag 15. juli 2009

Siden sommerværet er så skiftende...

får jeg vel bare komme i gang med blokkene til Winter Garden...

Mens jeg venta på de søte små Sunshine Frolics broderi og lappeblokkene hadde jeg og ei venninne oppstart og peptalk - møte på BOM fra boken When the Cold Winds Blow. Det passet godt med et lite møte for å komme i siget! Ikke minst var det greit å bearbeide sjokket over størrelsen på blokkene sammen. De er nemlig kjempestore!! Hele 28 1/2 inch!!
Jeg har jo sett at det er "bare" ni blokker på et teppe som dekker ei dobbelseng, men for å være helt ærlig så dro jeg ingen slutning av den grunn.....

Men det blir helt sikkert fint :o) Og det er raskere å applikere store former enn små og puslete..

Her er noen av stoffene til en av blokkene. Litt mer roser kunne jeg ønsket meg, og da mener jeg ÅRNTLIE roser, - litt mer slik som de i boken, ikke bare storblomstret, - men jeg fant ( merkelig nok..) en bit fra samlingen som kanskje kan erstatte en som ikke falt helt i smak...


mine roser til høyre.. de kan vel duge?

Disse skal bli til stilker. Jeg håper det blir bedre enn hva jeg føler akkurat nå, jeg ville ikke valgt disse stoffene..

Jeg har tidligere nevnt at noen av bitene var for små, det gjelder to av urnene. Jeg har sendt mail, og det kommer til å ordne seg!! Doni superhjelpsom og jeg fikk til og med svar på emailen samme dag som jeg sendte!! På søndag!!


Nå er det ikke akkurat sånn at jeg blir arbeidsløs med det første...det finnes prosjekter som er i gang... I tillegg er det sommer og tid for feriegjester, noe som er det mest hyggelige jeg kan tenke meg. Servicegraden og renhold når ikke gamle høyder, men gleden over at de kommer er like høy, om ikke høyere!! Og når jeg velger enklere løsninger og har så positive og hjelpsomme gjester, ja da er det himmelsk med sommer!! ( men håper på bedre form, større kapasitet og færre kaniner på sikt - det burde være et bra mål!!! )

Det siste gjestene ble med til visningshytta, der vi laget middag i fellesskap, før de dro sørover igjen og jeg ble igjen i hytta. Det blir alltid vakuum etter hyggelig overnattingsgjester, men heldigvis ble det et trivelig svigermorsytreff i hytta dagen etter, - det dempet abstinensen noe. Jeg fikk håndquiltet litt på Angels in the Garden og brodert "på huset", - denne gangen var vatten med!


Men dette blir morro!! Morro er det også at LeKaQuilt ( sjekk bloggen her -hun har masse fint ) har bestilt den samme, og skal sy Love Letters!

2 kommentarer:

sewkalico sa...

Lovely roses! Did I see Mickey Mouse before?

LeKaQuilt sa...

Har planer om å begynne på Love Letters nå. Har du bestilt alle blokkene på en gang ? Jeg får min som mnd prosjekt.... Er sjokka jeg også, blokkene er på MONSTER størrelse ! En utfordring for meg som liker best små blokker :o) Men, da er vi i gang - begge to :o) Kjempe morro at vi syr samme prosjekt, og jeg gleder meg til å følge med på hvordan det går med deg !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...